Tips voor je baby autostoel

Haal het meeste uit je Maxi-Cosi

Je weet vast al dat de autostoeltjes van Maxi-Cosi ontzettend veilig zijn en er voor zorgen dat jij zorgeloos met je kindje kunt reizen. Maar onze autostoeltjes bieden je meer dan dat. Lees hier allerlei handige Maxi-Cosi tips & tricks.

Houd het koel
Onze autostoeltjes zijn er niet alleen voor je baby's veiligheid in het verkeer, ze beschermen je kindje ook tegen de zon. Alle Maxi-Cosi baby autostoeltjes hebben een geïntegreerde zonnekap. Het materiaal dat we hiervoor gebruiken biedt je kindje het hoogste niveau van zonbescherming door middel van een 50+ UV bescherming. In de handleiding van jouw autostoeltje kun je lezen hoe je de zonnekap gemakkelijk opent. 
 
 

Draagbeugel
Wist je dat de draagbeugel van je baby autostoeltje ook een belangrijk veiligheidsonderdeel van de stoel is? Zorg ervoor dat de draagbeugel omhoog staat wanneer je de autostoel gebruikt in de auto. Hiermee zorg je voor de beste bescherming van je kleintje. 

 draagbeugel
Comfortabel liggen
Zelfs de allerkleinste baby kan altijd in de juiste houding liggen dankzij onze zitverkleiners, wanneer je het idee hebt dat je kindje de zitverkleiner ontgroeid is, haal je deze er eenvoudig weer uit. In de handleiding van jouw autostoel kun je lezen hoe snel en gemakkelijk je dit doet.
 
 

Geheim opbergvakje
Wanneer je de achterkant van de Maxi-Cosi Pebble Plus, Pebble en CabrioFix bekijkt kun je daar een klein klepje vinden. Achter dit klepje bevindt zich een opbergvakje - ideaal voor reserve slabbetjes, speentjes of andere baby benodigdheden. 

 
Bases voor veiligheid en gemak
Je kunt onze 2wayFix en FamilyFix bases blijven gebruiken wanneer je kindje het baby autostoeltje ontgroeid is. Deze stevige ISOFIX bases gebruik je samen met baby- en peuterautostoeltjes, je kunt de base dus blijven gebruiken totdat je kindje ca. 4 jaar oud is. Wil je weten welke base past bij de autostoel van jouw keuze? Lees er hier meer over. 
 
 

Vliegtuigvriendelijk
Hebben jullie een heerlijke vakantie in het vooruitzicht? De Maxi-Cosi Pebble Plus, Pebble en Citi zijn goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig en kun je zonder zorgen meenemen. Controleer wel altijd de voorwaarden van je vliegmaatschappij. Gebruik de stoelgordel in het vliegtuig om het autostoeltje veilig achterwaarts te installeren. 

 
 Eten onderweg
Ben je onderweg en heeft je kleine honger? Geen enkel probleem! Je kunt je kindje heel gemakkelijk voeden terwijl hij of zij in de autostoel kan blijven liggen. Draai de draagbeugel helemaal naar achteren en zet de stoel daarmee in een handige voedingspositie.
 voedingspositie
 

Nieuwsbrief
Wil je meer handige tips & tricks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Gerelateerde artikelen

Vliegen met je Maxi-Cosi

Welke babystoeltjes mogen mee?

Lees meer
MC Homepage UGC 480x480
De eerste rit naar huis

Tips voor een veilige en comfortabele rit

Lees meer
Reizen tijdens je zwangerschap

Er even tussenuit

Lees meer

Volg ons op Facebook

Select your language

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Verstuur naar een vriend(in)

Met dit formulier verstuur je eenvoudig de link naar dit product door naar je partner, vriend of vriendin

Je e-mailadres *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
E-mail *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
Bericht *
Heb je een bericht ingevuld?
Captcha *
Captcha Description
Captcha Captcha Validation

Op zoek naar tips en adviezen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief