EasyFix

Veiligheidsgordel en ISOFIX-installatie voor CabrioFix
Vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden
0 - 13 kg
€  119,00 €  175,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Click & Go installatie

Eenvoudig kliksysteem voor het bevestigen van de CabrioFix autostoel

Installatie met ISOFIX of autogordel

De EasyFix kan bevestigd worden met ISOFIX verankeringspunten of met de autogordel

Installatiesignalen

Kleurindicatoren bevestigen het correcte installeren van de EasyFix waardoor het risico op een foutieve installatie tot een minimum wordt beperkt

Productomschrijving

De Maxi-Cosi EasyFix past in elke auto met gebruik van de autogordel of de ISOFIX-bevestigingspunten en is combineerbaar met onze CabrioFix via een eenvoudige Click & Go-installatie.

Installatie

Heb je geen ISOFIX in je auto? Of heb je thuis een tweede auto zonder ISOFIX-bevestigingspunten? Geen probleem. Onze Maxi-Cosi EasyFix kan ook worden geïnstalleerd met de autogordel. Omdat onze EasyFix kan worden geïnstalleerd met ofwel de autogordel ofwel de ISOFIX-bevestigingspunten past hij in elke auto. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding en ontdek hoe eenvoudig het is om de basiseenheid in je auto te installeren.

Na installatie hoef je de EasyFix niet meer uit de auto te nemen. Op die manier wordt onze Maxi-Cosi CabrioFix elke keer dat je in en uit de auto stapt met een eenvoudige "klik" op de basiseenheid bevestigd. Visuele indicatoren op de basiseenheid laten je weten of je Maxi-Cosi autostoeltje correct is geïnstalleerd en je dus klaar bent om te "vertrekken”.

EasyFix kan worden geïnstalleerd in combinatie met het CabrioFix autostoeltje.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Om je baby de beste bescherming in zijn klasse te bieden testen we uitvoerig onze autostoelen en onderstellen op hun veiligheid en gebruiksgemak.

Wij zijn er om je te helpen. We maken het bevestigen van je baby-autozitje eenvoudiger waardoor het risico op een verkeerde installatie wordt verkleind. Daarom bevelen wij als fabrikanten het gebruik van een basiseenheid aan. De EasyFix biedt onze Maxi-Cosi CabrioFix de perfecte verankering.

Veiligheidsgordel en ISOFIX-installatie voor CabrioFix

We weten dat je je auto vaak gebruikt en dat je je baby-autozitje elke keer correct moet installeren. We weten ook dat het soms moeilijk kan zijn om het goed te doen. Omdat we dingen maken die van toepassing zijn op echte gezinnen hebben we onze Maxi-Cosi EasyFix gebouwd. De basiseenheid werkt met een Click & Go-installatie die zorgt voor veiligheid en gemoedsrust.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Andere modellen