FamilyFix2

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 142.66ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
ISOFIX-bevestiging voor Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size en Pearl Smart i-Size of Pearl Pro2 i-Size
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
Van 45 tot 105 cm
0 - 18 kg
€  169,00 €  199,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Productomschrijving

Gebruik onze FamilyFix2 tezamen met de autostoeltjes Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size, Pearl Smart i-Size of Pearl Pro2 i-Size, zodat je de stoeltjes eenvoudig vast kunt klikken. Onze Maxi-Cosi FamilyFix2 is geschikt voor zowel baby- als kinderautostoeltjes en maakt het mogelijk om kinderen vanaf de geboorte tot ong. 4 jaar achterwaarts gericht te vervoeren.

Bevestiging

Steeds meer Europese auto’s worden uitgerust met het ISOFIX-systeem, dus de kans is groot dat dit ook in jouw auto aanwezig is. Onze Maxi-Cosi FamilyFix2 kan eenvoudig worden vastgeklikt op de ISOFIX-ankerpunten van je auto. Volg de stappen in onze handleiding om de basis op de juiste manier in jouw auto te plaatsen.

Als de FamilyFix2 eenmaal is geplaatst, kun je deze gewoon in je auto laten zitten. Op deze manier wordt het veel makkelijker om in en uit te stappen, aangezien de babyautostoeltjes Pebble Pro i-Size, Rock i-Size en Tinca i-Size met een simpele klik kunnen worden vastgemaakt aan de basis. De basis is uitgerust met visuele indicatoren die bevestigen of je Maxi-Cosi-autostoeltje goed is beveiligd en of je klaar bent voor vertrek.

De tijd gaat natuurlijk sneller dan je denkt: voor je het weet, is je kleintje zijn eerste autostoeltje alweer ontgroeit. Maar dan kunt je nog steeds je FamilyFix2 gebruiken, omdat deze ook geschikt is voor de kinderautostoeltjes Pearl Smart i-Size i-Size en Pearl Pro2 i-Size, die gebruikt kunnen worden tot 4 jaar.

De FamilyFix2 kan worden gebruikt tezamen met de babyautostoeltjes Rock i-Size, Tinca i-Size en Pebble Pro i-Size en de kinderautostoeltjes Pearl Smart i-Size of Pearl Pro2 i-Size.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we inmiddels meer dan 50 miljoen baby's geholpen van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Om jouw kleintje optimale veiligheid te bieden, worden onze stoeltjes en bases continu getest.

Als fabrikant raden wij het gebruik van een ISOFIX-basis aan. Deze is makkelijk te installeren en de kans dat je iets verkeerd doet is bijna nihil, omdat de basis feedback geeft over de juiste bevestiging. De Maxi-Cosi FamilyFix2 kan eenvoudig worden vastgeklikt en zit daardoor altijd goed en veilig.

ISOFIX-bevestiging voor de Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size en Pearl Smart i-Size i-Size of Pearl Pro2 i-Size

Wij begrijpen dat het bezit van een autostoeltje betekent dat dit elke dag goed geplaatst moet zijn. Onze Maxi-Cosi FamilyFix2 is heel eenvoudig te plaatsen, zodat je altijd een gerust gevoel op weg gaat.

De Maxi-Cosi FamilyFix2 is speciaal ontworpen voor de babyautostoeltjes Rock i-Size, Tinca i-Size en Pebble Pro i-Size i-Size en voor de kinderautostoeltjes Pearl Smart i-Size i-Size en Pearl Pro2 i-Size, zodat je de basis met zijn zeer eenvoudige kliksysteem kunt gebruiken totdat je kindje 4 jaar oud is.

Daarnaast kun je je kinderautostoeltje op de FamilyFix2 ook achterwaarts gericht plaatsen. Om het hoofd en de nek van uw kind beter te beschermen, raden deskundigen aan dat een kind in een achterwaarts gericht positie vervoert totdat hij of zijn ongeveer 105 cm lang is (ca. 4 jaar oud). Als marktleider op het gebied van kindermobiliteit volgen wij de aanbevelingen van deskundigen. Jou kindje kan daarom zo lang als mogelijk is, in de juiste positie reizen.

Perfecte match

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 23.31ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;