Opal HD

Maxi-cosi Opal HD helpt baby's met heupdysplasie
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
0 - 18 kg
€  0,00
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Heerlijk veel beenruimte

Heerlijk veel beenruimte

Zeer comfortabele stoel met extra voering

Zeer comfortabel zitje met extra voering

Productomschrijving

De Maxi Cosi Opal HD is niet te koop. In plaats daarvan verhuurt onze Hip Safety Service je het autostoeltje terwijl je kind in behandeling is. Onze Maxi-Cosi Opal HD biedt de flexibiliteit, het comfort en de veiligheid die een baby met heupdysplasie nodig heeft. Speciaal ontworpen met de steun van kinderartsen biedt de stoel extra rugsteun en beenruimte, wat van vitaal belang is voor kinderen met heupdysplasie.

Installatie

Installeer de Maxi-Cosi Opal HD in je auto met behulp van de veiligheidsgordel van je auto. Dit geeft je veel flexibiliteit omdat niet alle auto's ISOFIX-connectoren hebben, die zorgen er immers voor dat het heel makkelijk is om de Opal HD van de ene auto naar de andere auto verplaatsen.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Voor ons is de veiligheid van je kind de topprioriteit van Maxi-Cosi. Daarom hebben we de Opal HD ontworpen voor baby's met heupdysplasie om ervoor te zorgen dat ze veilig reizen vanaf de geboorte tot 4 jaar.

Uw kindje kan genieten van achterwaartsgerichte reizen met onze Opal HD-autostoel tot ze ongeveer 15 maanden oud zijn, aanbevolen voor een beterde hoofd- en nekbescherming. Bovendien biedt Opal HD de volgende kenmerken: een hoofdsteun voor maximale bescherming tegen zijwaartse botsingen; een 5-punts integraal veiligheidsharnas dat ervoor zorgt dat je kind goed vastzit; intuïtieve veiligheidsgordelsysteem waardoor je het autostoeltje eenvoudig kunt installeren en anti-slip schoudervullingen zorgen voor de juiste insnoering bij een frontale botsing.

Maxi-Cosi Opal HD voor baby's met heupdysplasie

Maxi-Cosi Opal HD is speciaal ontworpen met de steun van kinderartsen en biedt extra rugsteun en ruimte voor de benen van een kindje, wat van vitaal belang is voor kinderen met heupdysplasie. Je kind kan tijdens elke reis genieten van optimaal comfort terwijl onze Opal HD zich aanpast van zit- naar slaaphouding. Opal HD is geschikt voor twee leeftijdsgroepen en maakt de achterwaartsgerichte positie mogelijk tot een kind ongeveer 15 maanden oud is ondertussen beste bescherming geniet. Daarna kan de Opal HD eenvoudig naar een voorwaartsgerichte gerichte positie worden gedraaid met behulp van een eenvoudig schakelapparaat.

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi