Rodi AirProtect®

Innovatieve AirProtect® technologie
3.5 - 12 Y
15 - 36 kg
€  99,99 Adviesprijs €  129,00
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Extra bescherming van het hoofd

Gepatenteerde AirProtect® technologie in de hoofdsteun voor extra bescherming van het kwetsbare kinderhoofdje

Side Protection System

Uitstekende zijdelingse impactbescherming voor hoofd, onderrug en heupen

Ruststanden voor meer comfort

Rugleuning kan achterover worden gezet voor nog meer comfort

Groeit mee met je kind

In hoogte en breedte verstelbaar voor groeiende kinderen

Productomschrijving

Als ouder wil je dat je kindje veilig is onderweg. Met de gepatenteerde AirProtect®-technologie biedt de Maxi-Cosi Rodi AirProtect® extra zijdelingse bescherming in de hoofdsteun om je kind extra veilig te houden onderweg.

Installatie

Onze Maxi-Cosi Rodi AirProtect® past hoogswaarschijnlijk, ongeacht het type auto. Om de stoel te installeren gebruik je enkel de veiligheidsgordel van je auto. Het is heel eenvoudig. Plaats de Rodi AirProtect® op de achterbank van je auto en gebruik de veiligheidsgordel om alles vast te maken. Klaar is kees! De installatie is voltooid.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kindje onze hoogste prioriteit. Van baby-autostoeltjes voor pasgeboren baby's tot autostoeltjes voor 12-jarigen, we zorgen dat gezinnen gelukkig de toekomst tegemoet rijden. Externe crashtestcentra zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi-autostoeltjes op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak.

ADAC gaf onze Rodi AirProtect®-autostoel een goede beoordeling bij alle veiligheidstests. Het kinderzitje is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem om je kindje te beschermen in geval van een botsing. Naast het zijdelings beschermingssysteem bevat ons kinderzitje unieke AirProtect®-technologie. In geval van een zijdelingse botsing biedt deze technologie extra bescherming aan het hoofd van je kindje.

Innovatieve AirProtect®-technologie

Rodi AirProtect®'s gepatenteerde AirProtect®-technologie vermindert het risico op hoofdletsel met maar liefst 20%! AirProtect® vermindert onmiddellijk de impact van een botsing vooral rond het hoofd van het kind, door de kracht van de impact van het kind af te leiden en in de hoofdsteun op te nemen.

Maxi-Cosi Rodi AirProtect® blijft comfortabel ook als je kindje opgroeit. De hoogte van de hoofdsteun kan worden aangepast volgens de groei van je kind tot hij of zij 12 jaar oud is!

Afneembare hoes

Wat er ook onderweg ook gebeurt, je kinderzitje kan vuil worden. Daarom is de hoes van de autostoel van Maxi-Cosi afneembaar en kan deze in de wasmachine worden gewassen.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi