Tanza

Veilig en gebruiksvriendelijk autostoeltje met hoge rugleuning
Vanaf ca. 3,5 jaar tot 12 jaar
Van 100 tot 150 cm
15 - 36 kg
€  149,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

G-CELL-bescherming tegen zijdelingse botsingen

De G-CELL-technologie bevindt zich in de beide zijpanelen van het stoeltje en is door Maxi-Cosi gepatenteerd. De speciale zeshoekige structuur absorbeert de botskrachten, wat zorgt voor uitstekende bescherming tegen zijdelingse botsingen.

Eenvoudige en snelle installatie met ISOFIX

De Tanza is uitgerust met ISOFIX-bevestigingspunten, zodat hij eenvoudig en snel in de auto kan worden gemonteerd. De bevestiging zorgt voor uitstekende stabiliteit, zelfs als je kind niet in zijn stoeltje zit. De beide ISOFIX-bevestigingspunten geven duidelijke feedback, zodat je zeker weet dat ze goed vastzitten.

Groeit met je kind mee

Ontworpen voor kinderen van 15 tot 36 kg (ongeveer 3,5 tot 12 jaar). De Tanza groeit in hoogte en breedte mee om je groeiende kind meer ruimte en comfort te bieden.

Comfortabel zitje met extra voering

De Tanza heeft een erg comfortabele voering in de zitting en de hoofdsteun, zodat elk ritje comfortabel is voor je kind.

Productomschrijving

Tanza groeit tot aan de middelbare school met je kind mee, dus je hoeft nooit meer een ander stoeltje te kopen. De G-CELL-technologie biedt bij een zijdelingse botsing uitstekende bescherming. Het is eenvoudig in hoogte en breedte verstelbaar om je met je kind mee te groeien.

Bevestiging

Dankzij de stevige ISOFIX-bevestiging biedt onze Maxi-Cosi Tanza optimale stabiliteit. Je kunt het autostoeltje eenvoudig aan de bevestigingspunten van de auto bevestigen, zodat het stoeltje altijd stabiel blijft, zelfs als je kind er niet in zit. Moet je wisselen van auto? Met dit lichte autostoeltje is ook dat geen enkel probleem.

Zodra je kind in zijn zitje zit, zorgt de extra voering in de zitting en hoofdsteun voor extra comfort om van elke rit te genieten. Omdat het in hoogte en breedte kan worden versteld, blijft het voor je groeiende kind comfortabel en veilig.

Veiligheid

De Tanza is uitgerust met Maxi-Cosi’s gepatenteerde G-CELL-technologie, die zich in de beide zijpanelen van het stoeltje bevindt. De technologie biedt goede bescherming tegen zijdelingse botsingen, zodat je altijd met een gerust hart onderweg bent.

Bovendien heeft het autostoeltje met hoge rugleuning wasbare bekleding voor de best mogelijke hygiëne.

Veilig en gebruiksvriendelijk autostoeltje met hoge rugleuning

Voor je er erg in hebt, is het tijd om een autostoeltje voor je kleine te kopen. Maar hoe groot je kind ook wordt, je behoefte aan veiligheid voor je kind wordt nooit kleiner. Het Tanza-autostoeltje met hoge rugleuning is veilig en makkelijk te gebruiken.

In dit gebruiksvriendelijke autostoeltje zie je de expertise van Maxi Cosi terug, zoals de gepatenteerde G-CELL-technologie tegen zijdelingse botsingen. De Tanza groeit tegelijkertijd met de lengte en breedte van je kind mee, zodat kinderen van ongeveer 3,5 tot 12 jaar er comfortabel gebruik van kunnen maken. Tenslotte is ons Tanza-autostoeltje dankzij de ISOFIX-bevestigingen eenvoudig te installeren.

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Andere modellen