EasyFix

De perfecte base voor het Maxi-Cosi CabrioFix autostoeltje
Vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden
0-13 kg
Kleur
Miscellaneous
  • Click & Go-bevestiging Installatie met ISOFIX of autogordel Installatiesignalen
€ 149,00
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

De Maxi-Cosi EasyFix is een base die zowel met ISOFIX als met de autogordel vastgezet kan worden en biedt gemakkelijke Click & Go-bevestiging voor het CabrioFix babyautostoeltje. De base levert hoge veiligheidsprestaties en geeft met een kleurindicator aan of het stoeltje veilig is bevestigd. Zo voorkom je een verkeerde en onveilige installatie van het babyautostoeltje.

Kenmerken

Afmetingen
Gebruiksgemak
  • Gemakkelijke Click & Go-installatie van het CabrioFix autostoeltje
  • Base kan met ISOFIX en met autogordel worden vastgezet
  • Afsteunpoot klikt in de correcte positie Comfort
  • Veilige oplossing voor auto’s met korte gordels Veiligheid
  • Installatie feedback
  • Gordelspanner en gordelklem
  • Best getest met CabrioFix Algemeen
  • Duidelijke gordelloop
FAQ's
Is ISOFIX veiliger dan installatie met een autogordel?
Door de ISOFIX-methode kan een autostoeltje niet onjuist geïnstalleerd worden, maar ISOFIXis niet veiliger dan wanneer het autostoeltje correct met de autogordel wordt geïnstalleerd. ISOFIXvoorkomt onjuiste installatie omdat een kleurindicator (rood of groen) wordt gebruikt om de correcte installatie van verschillende onderdelen aan te geven.
Wat is ISOFIX?
ISOFIX is een internationaal gestandaardiseerd systeem in auto’s voor de bevestiging van kinderautostoeltjes. Alle nieuwe auto’s zijn uitgerust met het ISOFIX systeem, bestaande uit twee haken die zich bevinden tussen de rugleuning en de zitting van de autostoel. De kinderautostoel wordt vastgemaakt aan deze haken, die verbonden zijn met de carrosserie van de auto. Voor de installatie van het autostoeltje zijn dus geen autogordels meer nodig. ISOFIX autostoeltjes van Maxi-Cosi hebben naast de twee haken een afsteunpoot of een Top Tether (bevestigingsband). Deze zorgt voor extra stabiliteit en dat het autostoeltje bij een aanrijding zo goed mogelijk op zijn plaats blijft.
De EasyFix staat volledig rechtop doordat mijn achterbank schuin loopt. Is dit gevaarlijk?
We weten dat bij sommige auto's de achterbank schuiner staat dan bij andere. Deze hoek vergroot de veiligheid van de Maxi-Cosi CabrioFix echter in geval van plotseling remmen of een frontale botsing: het kind wordt dan in het autostoeltje 'geduwd'. Mocht je niet zeker weten of je base veilig staat, dan kun je ons foto's van de situatie sturen via Facebook of ons contactformulier zodat we je specifieker advies kunnen geven.

Maxi-Cosi EasyFix Reviews