Lila: net zo knus als in jouw armen

Bekijk de video

Lila: net zo knus als in jouw armen

Misschien wil je je kindje helemaal niet loslaten, maar als het dan toch moet, kun je maar beter de Lila gebruiken. De kinderwagen Lila is speciaal ontworpen om jou en je baby het hoogste niveau van comfort, veiligheid en vertrouwen te kunnen bieden. Er zijn verschillende opties zodat je de Lila kunt afstemmen op je levensstijl. Zo wordt elk tripje buiten de deur een fijne ervaring.

De Lila XP in actie

Lila XP - Comfort buiten de gebaande paden - letterlijk

Met de Lila XP wordt ook het verkennen van de ruwste terreinen een comfortabele ervaring. De kinderwagen is op elk terrein eenvoudig te manoeuvreren dankzij de all-terrainwielen en zachte vering aan voor- en achterzijde. Gebruik het unieke Modulo-drive systeem om de zwenkwielen aan de voorzijde zonder te bukken of te stoppen direct te vergrendelen of ontgrendelen. Neem alle benodigdheden mee in de XXL mand van de Lila XP met een maximale inhoud van 10 kg. Onze Lila XP is bekroond tot BESTE kinderwagen in zijn klasse (2020), volgens de Stiftung Warentest test (StiWa), de bekendste test in Duitsland.

STIWA

De Lila CP in actie

Lila CP- Veelzijdig comfort

Dankzij de draaibare, middelgrote wielen en voor- en achterwieldemping is de Lila CP geschikt voor verschillende ondergronden en een veelzijdige keuze voor avonturen in de stad en daarbuiten. Je kindje zit heerlijk comfortabel in de kinderwagen en kan snel in en uit het harnas worden getild. De Lila CP is ideaal voor kinderen vanaf zes maanden en ouder. En voor hele kleine kindjes is er de compatibele ShapeOfYou reiswieg, zodat je baby vanaf de allereerste dag comfortabel en veilig is.

De Lila SP in actie

Lila SP– Compact comfort

De Lila SP is een combinatie van een lichtgewicht, compact design met uitstekend comfort dat perfect bij je leven in de stad past. De kinderwagen is snel en eenvoudig opvouwbaar met één hand en blijft daarbij rechtop staan. Hierdoor kan deze gemakkelijk de trap op gedragen worden. Daarnaast zorgt het warmte-regulerend omkeerbaar matras het hele jaar door voor comfort. De Lila SP is ideaal voor kinderen vanaf zes maanden en ouder. En voor hele kleine kindjes is er de compatibele ShapeOfYou reiswieg, zodat je baby vanaf de allereerste dag comfortabel en veilig is.

De Lila Duo in actie

Lila Duo - Ultiem comfort

De grote, tegen scherpe objecten bestande achterwielen zorgen voor ervoor dat de kinderwagen soepel kan worden voortgeduwd, ideaal voor lange wandelingen, ook buiten de gebaande paden. Gebruik deze kinderwagen in combinatie met de geïntegreerde ShapeOfYou-verkleiner zodat je direct met je pasgeboren kleintje van de buitenlucht kunt gaan genieten. En als je gezin verder uitbreidt, kan je er de Duo Kit aan toevoegen (afzonderlijk verkocht) om de kinderwagen om te toveren tot een wagen voor twee kinderen.

Comfort vanaf de eerste dag 

Jij zoekt het beste comfort voor je kleine. En wij ook! Daarom hebben we onze Lila serie uitgebreid met diverse oplossingen vanaf de geboorte! Combineer de Lila XP met de grootste reiswieg die Maxi-Cosi momenteel biedt. De Oria XXL (vanaf de geboorte tot 9 maanden) is niet alleen heel ruim, maar ook heel comfortabel met een ultragevoerd matras en een relaxfunctie. Op zoek naar een slimme reiswieg voor je Lila SP of Lila CP? Onze ShapeOfYou reiswieg hergebruikt het frame van het stoeltje, het zonnescherm en het matras. Een bijzonder duurzame en lichtgewicht (3,2 kg!) oplossing. De reiswieg heeft een voorgevormde uitsparing om platte achterhoofdjes te voorkomen en een verwijderbaar kussen dat zorgt voor een ergonomische houding vanaf de geboorte tot drie maanden oud.