De eerste autostoel ter wereld met geïntegreerde airbags.

Bekijk video
maxicosi_AxissFix_Air_carseat_Deployed_200x300

Nieuw: AxissFix Air

Als ouder wil je altijd het veiligste voor je kindje. Vanaf nu kun je ze beter dan ooit beschermen in een voorwaarts gericht autostoeltje. Met de Maxi-Cosi Air Safety technology® heb je de zekerheid dat je kindje altijd wordt beschermd.

It's what's inside that counts

Waarom de AxissFix Air?

Wanneer je betrokken bent bij een aanrijding en je kindje zit in een voorwaarts gerichte autostoel, dan komen er heftige krachten vrij op het hoofdje en nekje van je kind. De AxissFix Air zorgt ervoor dat bij activering het hoofd en nekje worden opgevangen in de airbag.

Getest in ons research center

Airbag bescherming, daar waar het nodig is.

Met de AxissFix Air heb je de zekerheid dat je kindje zo veilig mogelijk onderweg is door middel van de onzichtbare bescherming van Air Safety technology®.

Een gestroomlijnde autostoel, makkelijk in het gebruik en comfortabel voor zowel jou als je kindje. Net zoals de andere i-Size autostoelen van Maxi-Cosi.

 

Dé nieuwe standaard van kinderveiligheid in de auto. 

The AxissFix Air combineert:

  • Geïntegreerde airbags
  • i-Size veiligheid
  • 360° draaibare stoel
  • Achterwaarts én voorwaarts vervoer
  • Levenslange garantie

De AxissFix Air, een premium autostoeltje, makkelijk in gebruik. Achterwaarts gericht gebruik je de autostoel van 61-87cm (ongeveer 4 maanden tot 2 jaar) en voorwaarts van 76-105cm (ongeveer 15 maanden tot 4 jaar).