Heb ik een compleet kinderwagen reissysteem nodig?

3-in-1 voor handig en veilig vervoer

Een veilige autostoel, een reiswieg en een kinderwagen in één systeem. Dat betekent dat je je kindje met autostoeltje en al zó uit de auto in de kinderwagen kunt tillen en direct lekker kunt gaan wandelen. Je baby kan ondertussen heerlijk doorslapen.

Wat is een reissysteem?

Een reissysteem bestaat uit drie onderdelen en is een combinatie van:

  • Een kinderwagen
  • Een reiswieg
  • Een baby autostoeltje

Hoe werkt een reissysteem?

Een reissysteem groeit met je kindje mee. Als je baby nog klein is kun je de reiswieg en het autostoeltje gebruiken en wanneer je kindje ouder wordt en zelfstandig kan zitten gebruik je het zitje van de kinderwagen.

Maxi-Cosi reiswiegen zijn speciaal ontworpen voor baby's tot ca. 6 maanden. Dankzij een comfortabel matrasje ligt je kleintje prinsheerlijk en de zonnekap beschermt je baby tegen alle weersomstandigheden. Dit maakt de reiswieg bij uitstek geschikt voor lange wandelingen.

Het baby autostoeltje gebruik je natuurlijk om je kindje veilig te vervoeren in de auto, maar wist je dat je het stoeltje ook gemakkelijk op de kinderwagen kunt klikken? Dankzij de bijgeleverde adapters van Maxi-Cosi kinderwagens kun je de baby autostoel zo vanuit de auto op het frame zetten terwijl je kindje heerlijk doorslaapt, erg handig voor een snelle boodschap bijvoorbeeld.

De kinderwagen en het bijbehorende zitje kun je gebruiken vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten (ca. 6 maanden). De zitjes van Maxi-Cosi kinderwagens zijn omkeerbaar; hierdoor kun je starten met je kindje naar je toe. Baby's vinden het heerlijk om nog naar hun ouders te kunnen kijken. Wanneer je kind ouder wordt en de wereld wil ontdekken draai je het zitje makkelijk om.

Welk reissysteem kiezen?

Of je nu veel de stad in gaat of liever lange wandelingen door de natuur maakt, Maxi-Cosi heeft altijd een reissysteem dat past bij jouw levensstijl.

Je kunt zelf een reissysteem samenstellen en naar hartenlust combineren met kleuren en stoffen.

Bekijk de Maxi-Cosi kinderwagens hier.