Stella

Klaar voor elk avontuur
0 - 3.5 Y
0 - 15 kg
€  215,99 Adviesprijs €  459,00
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Smal & wendbaar

Is als een verlengstuk van jezelf, zelfs in smalle ruimtes dankzij zijn breedte van 55 cm

All-terrain schokabsorberende wielen

Overwint elke hindernis, voor soepele ritten over elk terrein met de all-terrain schokabsorberende banden

Flexibel reissysteem

Superflexibel: twee keer klikken en het autostoeltje of de reiswieg is bevestigd op de kinderwagen

Rechtopstaand wanneer ingeklapt

Blijft ingeklapt rechtop staan en is dus makkelijk op te bergen

Productomschrijving

Stella is onze aanpasbare kinderwagen voor vanaf de geboorte en is perfect voor diverse levensstijlen. Met deze kinderwagen kan je kindje genieten van fantastische trips, waar je ook naartoe gaat. Ontworpen om zowel compact als wendbaar te zijn, met wielen voor diverse ondergronden. Voor het ultieme gebruiksgemak en optimaal comfort.

Stadse kinderwagen

Ben je op zoek naar een kinderwagen die voldoende compact is om mee te lopen door nauwe stadse straten en stevig genoeg om mee te nemen tijdens reizen over het strand? Dan is de Stella jouw keuze!

Het is een zeer intuïtieve kinderwagen voor vanaf de geboorte voor in de stad, waarmee je nooit compromissen hoeft te sluiten voor het comfort van je baby.

Dankzij de zeer goede wendbaarheid en het slanke frame (55 cm), is Stella in een buitengewone kinderwagen die perfect is voor het leven in de stad. Je zult geen problemen meer hebben met nauwe straten, liften en kleine winkeltjes. Dankzij het stevige design en de schokabsorberende banden, is Stella een kinderwagen voor alle terreinen die goed presteert op ruige ondergronden.

Stella kan eenvoudigweg bewegen door nauwe ruimtes en kan alle obstakels overkomen voor de meest soepele ritjes. Plus, de kinderwagen is ook te gebruiken in combinatie met alle Maxi-Cosi-draagwiegjes of -autostoeltjes om een flexibel reissysteem te creëren

Dat is alle flexibiliteit die je kan verwachten van een stadse kinderwagen!

Comfort

Stella is een robuuste kinderwagen, waarmee je geen compromissen hoeft te doen voor het comfort van je kleintje.

Je kind kan de kinderwagen gebruiken vanaf de geboorte. Je hoeft alleen maar een compatibele Maxi-Cosi-draagwieg of -autostoeltje te gebruiken. Hij houdt je baby comfortabel tot een leeftijd van ongeveer 3,5 jaar oud.

Onze comfortabele kinderwagen biedt zowel posities gericht op de ouder als naar voren, de stoel kan beide kanten worden opgedraaid, waardoor je kleintje lekker door kan blijven slapen. Je zult versteld staan om te zien hoe eenvoudig het is het stoeltje aan te passen van achterwaarts gericht naar voorwaarts gericht

De zitverkleiner van het stoeltje biedt extra comfort voor kleine baby's en een volledige regenscherm bedekt ze tegen de regen.

Onze veelzijdige kinderwagen heeft een beschermende zonnekap voor optimale bescherming tegen de hitte of kou en het kijkraampje stelt je in staat om oogcontact te houden met je baby.

Geschikt voor in de stad en op het platteland

Onze flexibele Stella-kinderwagen is te gebruiken totdat je kind 3,5 jaar oud is, en voorziet hem/haar van maximaal comfort en jou van gemak.

Onze Stella is perfect voor tripjes doordeweek in de stad en 's weekends naar het platteland. Stella is dus geschikt voor diverse levensttijlen!

Stella is slechts 55 cm breed en is een zeer compacte kinderwagen. Je kunt ermee door nauwe straten lopen of in liften. Daarnaast heeft de kinderwagen grote, schokabsorberende banden voor alle terreinen, waardoor je eenvoudig kunt manoeuvreren in nauwe ruimtes en over uitdagen ondergronden. Met Stella hoef je nooit voor een obstakel te stoppen!

In slechts twee klikken kun je een compatibele Maxi-Cosi-kinderwagen of -babyautostoeltje toevoegen om je Stella te transformeren naar een 3-in-1 volledige mobiele oplossing. Op dit manier kan je baby genieten van de kinderwagen vanaf de geboorte tot aan 3,5 jaar oud.

Je zult versteld staan door hoe je de kinderwagen in kunt klappen zonder dat je hoeft te bukken. Boven kan Stella rechtop blijven staan nadat hij ingeklapt is, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is!

Onderscheidingen
Stella
Stella

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Stella met andere modellen