Maxi-Cosi Lifetime Warranty

Wij gaan een stapje verder

“Taking care of families”, dat is waar Maxi-Cosi Service voor staat. En daarom doen we er alles aan om jou zo lang mogelijk te laten genieten van onze producten. Dit zonder dat jij je zorgen moet maken, ook wanneer er iets misgaat. Omdat we zo geloven in de kwaliteit van onze producten, bieden wij Lifetime Warranty. Een levenslange garantie (Lifetime Warranty) op onze autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen.

Wat wordt gedekt bij deze garantie?

Deze garantie dekt fabrieksfouten wanneer de producten in normale omstandigheden gebruikt worden, conform de bijgeleverde handleiding. Wat niet gedekt wordt, is de schade opgelopen door slijtage of een ongeval.

Hoe activeer je de Lifetime Warranty?

Enkel de eerste gebruikers hebben recht op deze levenslange garantie. Indien je een Maxi-Cosi product cadeau hebt gekregen, kun je het nog steeds registreren op jouw naam. Het enige wat je dan nodig hebt, is het aankoopbewijs.

Om aanspraak te maken op je Lifetime Warranty, dien je je Maxi-Cosi product te registreren binnen 3 maanden na aankoop. Bij het online registreren zal gevraagd worden je aankoopbewijs te uploaden. Bij deze registratie zal je een Lifetime Warranty certificaat ontvangen.

Registreer je Maxi-Cosi product nu

Wat te doen als er iets met je product misgaat?

Wanneer er iets misgaat met je product, gebruik het dan niet verder en neem meteen contact op met de winkel waar je het Maxi-Cosi product gekocht hebt. Om aanspraak te maken op Lifetme Warranty, heb je het originele aankoopbewijs en je Lifetime Warranty certificaat nodig.

Standaard 24-maanden garantie

Op alle Maxi-Cosi producten bieden we standaard 24 maanden fabrieksgarantie, hiervoor hoef je je product niet te registreren. Bewaar hiervoor uiteraard wel het aankoopbewijs.

Lees hier de Algemene Voorwaarden voor de 24-maanden garantie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je aanspraak maken op lifetime warranty, volg dan de stappen in het formulier.