Lila: net zo knus als in jouw armen

Bekijk de video

Lila: net zo knus als in jouw armen

Misschien wil je je kindje helemaal niet loslaten, maar als het dan toch moet, kun je maar beter de Lila gebruiken. De kinderwagen Lila is speciaal ontworpen om jou en je baby het hoogste niveau van comfort, veiligheid en vertrouwen te kunnen bieden. Er zijn verschillende opties zodat je de Lila kunt afstemmen op je levensstijl. Zo wordt elk tripje buiten de deur een fijne ervaring.

De Lila CP in actie

Lila CP- Veelzijdig comfort

Dankzij de draaibare, middelgrote wielen en voor- en achterwieldemping is de Lila CP geschikt voor verschillende ondergronden en een veelzijdige keuze voor avonturen in de stad en daarbuiten. Je kindje zit heerlijk comfortabel in de kinderwagen en kan snel in en uit het harnas worden getild. De Lila CP is ideaal voor kinderen vanaf zes maanden en ouder. En voor hele kleine kindjes is er de compatibele ShapeOfYou reiswieg, zodat je baby vanaf de allereerste dag comfortabel en veilig is.

De Lila SP in actie

Lila SP– Compact comfort

De Lila SP is een combinatie van een lichtgewicht, compact design met uitstekend comfort dat perfect bij je leven in de stad past. De kinderwagen is snel en eenvoudig opvouwbaar met één hand en blijft daarbij rechtop staan. Hierdoor kan deze gemakkelijk de trap op gedragen worden. Daarnaast zorgt het warmte-regulerend omkeerbaar matras het hele jaar door voor comfort. De Lila SP is ideaal voor kinderen vanaf zes maanden en ouder. En voor hele kleine kindjes is er de compatibele ShapeOfYou reiswieg, zodat je baby vanaf de allereerste dag comfortabel en veilig is.

De Lila Duo in actie

Lila Duo - Ultiem comfort

De grote, tegen scherpe objecten bestande achterwielen zorgen voor ervoor dat de kinderwagen soepel kan worden voortgeduwd, ideaal voor lange wandelingen, ook buiten de gebaande paden. Gebruik deze kinderwagen in combinatie met de geïntegreerde ShapeOfYou-verkleiner zodat je direct met je pasgeboren kleintje van de buitenlucht kunt gaan genieten. En als je gezin verder uitbreidt, kan je er de Duo Kit aan toevoegen (afzonderlijk verkocht) om de kinderwagen om te toveren tot een wagen voor twee kinderen.

MC1236_2020_Maxicosi_stroller_Lila SP_Lifestyle_Summer_SOYcarrycotkidsinteracting_Landscape_RGB
MC1236_2020_Maxicosi_stroller_Lila SP_Lifestyle_Summer_pressincushioncarrycot_Landscape_RGB
MC1236_2020_Maxicosi_stroller_Lila SP_Lifestyle_Summer_SOYcarrycotpeekaboo_Landscape_RGB

ShapeOfYou reiswieg

Jij zoekt het beste comfort voor je kleine. En wij ook! Daarom hebben we de Lila ShapeOfYou reiswieg ontwikkeld. Je kunt de reiswieg gebruiken om je Lila CP of Lila SP om te toveren in een oplossing voor pasgeboren kindjes. Voor optimaal comfort vanaf de eerste dag.