Veiligheids-awards voor Maxi-Cosi autostoelen!

Alle testresultaten op een rijtje

Ontmoet onze winnaars!

Maxi-Cosi autostoelen uitgeroepen tot Beste Koop en Beste uit de Test door de Consumentenbond. Bekijk hieronder de resultaten. 

maxicosi consumentenbond certificaten
Trots als een pauw! Onze Maxi-Cosi autostoelen hebben geweldige scores behaald bij de recente autostoelen testen (mei 2018) van Consumentenbond, ANWB, StiWa, ADAC en TestAankoop. Zo werd onze Maxi-Cosi Rock door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ en kwam de Pebble Plus als ‘Beste uit de Test’.

Onder de geteste autostoelen vallen; de AxissFix Air, de Rock (zonder én in combinatie met 2 verschillende base-units; de 2wayFix & FamilyFix One i-Size base) en de Pebble Plus. De resultaten zijn gepubliceerd via de Stiftung Warentest.
maxicosi consumentenbond beste koop 2018 Rock NL

ROCK - BESTE KOOP

De Maxi-Cosi Rock is in de categorie I-Size baby autostoelen beoordeeld als ‘BESTE KOOP’. Het product is getest in combinatie met de Family Fix One I-Size base. De Rock baby autostoel scoort 4 sterren mede met de Family Fix One I-Size base.

Bekijk de Rock

maxicosi consumentenbond beste test 2018 PebblePlus NL

PEBBLE PLUS - BESTE UIT DE TEST

Ook de baby autostoel Pebble Plus heeft een predicaat ontvangen van de Consumentenbond: ‘BESTE UIT DE TEST’. De Pebble Plus is beoordeeld met een 8.1 en scoort met name hoog op veiligheid en gebruiksgemak.

Bekijk de Pebble Plus

AXISSFIX AIR - BEST IN CLASS

In oktober 2017 introduceerden wij de Maxi-Cosi AxissFix Air, de allereerste autostoel met geïntegreerde AIRBAGS. Wij zijn dan ook ontzettend trots om te mogen melden dat de AxissFix Air als ‘BEST IN CLASS’ is beoordeeld in de categorie veiligheid bij gebruik in een voorwaarts gerichte positie. Dit maakt de AxissFix Air de veiligste keuze in het voorwaarts vervoer van je peuter.

Bekijk de AxissFix Air

MC 2019 maxicosi CabrioFix packshot 570x372px

4 STERREN VOOR DE CABRIOFIX

Ook onze CabrioFix doet goed! Deze baby autostoel kreeg een vier-sterren score, ook in combinatie met onze FamilyFix ISOFIX. 

Bekijk de CabrioFix

Wat is de Stiftung Warentest?

De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten test organisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve resultaten. De testen op autostoelen worden georganiseerd door de ADAC, ÖAMTC en TCS Stiftung samen met de Stiftung Warentest.

 

Hoe testen wij onze autostoelen? 

Als een van de enige autostoelen fabrikanten hebben wij eigen ultramoderne crash-test faciliteiten in o.a. Cholet, Frankrijk en Columbus, Illinois USA. Hierdoor kunnen wij veel meer dan het minimale verplichte aantal crashtest uitvoeren vanaf de vroege ontwikkeling van een autostoel tot de productiefase.

Lees meer over onze crashtesten

Select your language

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Op zoek naar tips en adviezen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief