SHARE! Met Maxi-Cosi

Word lid van onze community

Wij horen heel graag jouw mening!

Bij Maxi-Cosi zijn we altijd op zoek naar inspiratie.

Zoals verhalen van vaders en moeders over alles wat ze meemaken met hun kinderen. We zijn heel benieuwd naar jouw mening over de kinderwagens en autostoeltjes die je gebruikt. In welke verrassende, grappige of juist alledaagse situaties kwamen ze goed van pas?

Jouw verhalen en ideeën zijn van onschatbare waarde voor ons! Daarom zijn we een community gestart: SHARE! met Maxi-Cosi. Dit is een platform waar je van alles kunt delen met ons. Bijvoorbeeld de uitdagingen waar je als ouder tegenaan loopt en de ideeën die je daarover hebt. Het is ook een plek waar wij onze nieuwste ideeën willen delen met jou. Zodat we je mening kunnen vragen over nieuwe producten, verbeteringen of campagnes.

We willen moeders en vaders een nóg grotere stem geven in ons bedrijf. Doe mee en laat je horen!

Zo werkt het

Op ons SHARE! platform willen we jouw mening horen. We zullen je dus vragen om mee te doen aan discussies of om een enquête in te vullen. Zo'n vragenlijst kan gaan over producten van Maxi-Cosi, maar ook over hele algemene onderwerpen, zoals: waar neem jij je kleintje in het weekend allemaal mee naartoe?

Leden van onze community zien ook vaak als eerste nieuwe producten van Maxi-Cosi of ze mogen compleet nieuwe concepten uitproberen. Wat ook leuk is: je ontmoet andere ouders met dezelfde interesses als jij.

Je krijgt de kans ons te helpen om Maxi-Cosi producten nog beter te maken. En om diensten te ontwikkelen die nog beter passen bij de wensen van ouders.

We houden ervan om open discussies op te starten en verheugen ons altijd weer op de reacties. Voel je vrij om daarop te reageren of je nou zelf een van onze producten hebt of niet.

We willen juist een community vormen waarin alle soorten jonge en aanstaande ouders zijn vertegenwoordigd.

Vul meteen onze vragenlijst in en ga samen met ons op avontuur. Verwacht je een kindje? Heb je kinderen tussen de 0 en 4 jaar? En ben je nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen in baby- en peuterproducten? Dan ben je meer dan welkom in de Maxi-Cosi familie!

Bezoek ons Share! Platform

Interessante artikelen

Limited Edition

Houd je van denim? Dan houd je zeker van Denim Hearts

Lees meer
collectionstrollerscarseats 104x104
Een nieuwe stijl is geboren

Ontdek onze nieuwe basiscollectie

Lees meer


Select your language

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Op zoek naar tips en adviezen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief