Vind een winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Maxi-Cosi je biedt. Aarzel niet om uitleg van producten te vragen en vragen te stellen over het onderhoud en tenslotte om te kijken of de kinderwagen of het autostoeltje ook echt in jouw auto past.

Ook voor een uitstekende service na de aanschaf kun je met een gerust hart de babyspeciaalzaak raadplegen.
Een groot aantal babyspeciaalzaken heeft een online shop, zodat je op je gemak de producten (nogmaals) kunt bekijken, kiezen en bestellen en dat alles vanuit je luie stoel!

Neem contact op met de winkelier om te informeren of het Maxi-Cosi product naar keuze nog op voorraad is in de winkel.

Maxi-Cosi geautoriseerde dealer
Vul de plaatsnaam of postcode in bij jou in de buurt. Het icoon ‘geautoriseerde dealer’ geeft aan dat het om een geautoriseerde dealer gaat. Een select aantal dealers mag zich zo noemen, omdat ze er echt alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen. Hiervoor hebben ze ruimte in de winkel die speciaal ingericht is voor 
Maxi-Cosi, speciaal opgeleide medewerkers én uitmuntende service. Lees meer over de extra voordelen en services van onze geautoriseerde dealers.

Select your language

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Op zoek naar tips en adviezen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief