Kori Wipstoel

Voor blije baby's
0-24m
0 - 15 kg
€  109,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Ultra-comfortabel kussen voor baby´s

Superzacht en ondersteunend kussen voor baby's, zodat je baby vanaf de eerste dag altijd in luxe comfort gehuld is. Met drie ligstanden voor meer comfort.

2-in-1-wipstoel

Afhankelijk van de routine (en het energieniveau!) van je baby kun je de schommelstand gebruiken om te spelen en de stilstandstand als je baby een maaltijd verteerd of tot rust moet komen.

Met één hand te bedienen ligstand

Met drie verschillende ligstanden kan je baby in luxe achterover liggen of meer rechtop zitten zodat hij/zij nooit een moment mist. Moeiteloos te verstellen met slechts één hand.

Speelboog waarmee je baby zich kan vermaken

Om de ontwikkeling van je baby te helpen stimuleren, heeft de Kori een speelgoedboog met Barry de beer en zijn bosboom. Ontworpen met verschillende texturen om je kind te stimuleren en te vermaken.

Productomschrijving

Schommelen, spelen, zitten, eten of chillen - je baby kan het allemaal in luxe comfort en stijl, direct vanaf de geboorte. Met zijn supergevoerde zitverkleiner voor baby's en drie ligstanden is de Kori een veilige ruimte voor je baby om te ontspannen en tot rust te komen of om energiek te spelen, wanneer jij allebei je handen nodig hebt. De speelgoedboog bovenaan zorgt ervoor dat je baby gestimuleerd en vermaakt wordt. Ultralicht (slechts 2,7kg!), eenvoudig in te klappen en op te bergen.
Comfortfuncties
Gewikkeld in het zachte, ondersteunende kussen voor baby´s zal je baby vanaf de eerste dag luxueus en comfortabel liggen. Met zijn supergevoerde zitverkleiner voor baby's en drie ligstanden kan je kleintje achterover liggen en ontspannen of meer rechtop zitten en alle actie om zich heen in zich opnemen. Hoe dan ook, Kori's stimulerende speelgoedboog houdt je baby bezig. Naarmate je kind groeit, zorgt de verstelbare, gevoerde 3-punts veiligheidsgordel ervoor dat hij/zij veilig op zijn/haar plaats blijft - of hij/zij nu energiek heen en weer schommelt of zich ontspant vlak voor een dutje. Vanaf pasgeboren baby tot 2 jaar (15 kg), ligt hij/zij supercomfortabel op eersteklas 100% gerecyclede stoffen.
Gebruiksgemak
Het leven met een baby kan uitdagend zijn, en daarom is de Kori ontworpen als een veilige ruimte voor je baby om te ontspannen of te spelen, als je beide handen nodig hebt. De eenvoudig te gebruiken met één hand te verstellen ligstand is perfect als je je baby in één arm wiegt en je het wipstoeltje wilt verstellen voordat je hem/haar erin legt. Het easy-in harnas blijft open zodat je je baby er eenvoudig in kunt leggen en vastzetten. Ultralicht (slechts 2,7kg!) en moeiteloos te verplaatsen, kan je baby schommelen in de woonkamer, werkkamer, keuken of speelkamer - waar je ook bent, je baby kan altijd bij je zijn. De machinewasbare stoffen van de Kori zijn eenvoudig schoon te maken en snel eraf te halen en weer op te doen.
Leeftijd
Deze wipstoel is direct te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 2 jaar (15 kg), zodat Kori's 2-in-1-wipstoel/zitting direct kan helpen om je baby te troosten, te kalmeren en tot rust te brengen. De zachte wiegende beweging van de wipstoel kan al in het begin bijzonder rustgevend zijn omdat het baby's doet denken aan bewegen in de baarmoeder en de schommelende beweging kan ook baby's met krampjes kalmeren. De ruststand is ideaal na een voeding als je baby een maaltijd moet verteren. Wanneer het speeltijd is en je baby wil schommelen of spelen, is er een superstimulerende speelgoedboog aanwezig boven het hoofd om je kleintje te vermaken. Met drie ligstanden om uit te kiezen en een ondersteunend kussen voor baby´s, heeft je baby het meest comfortabele zitje van hoge kwaliteit om in uit te rusten, te ontspannen, te spelen of tot rust te komen.
Ontwerp
De Kori wipstoel is strak, stijlvol en minimaal vormgegeven en biedt maximaal comfort en luxe voor je kleintje. Met zijn slimme dubbele ontwerp schakelt de 2-in-1 Kori soepel en eenvoudig over tussen een wipstoel en een zitje, zodat je baby van beide kan profiteren. De superzachte eersteklas stoffen zijn afgewerkt met een stijlvol houteffectdesign dat in elk modern interieur past. Plat ingeklapt is de Kori eenvoudig op te bergen en omdat hij licht en compact is handig mee te nemen als je met je baby op reis gaat tijdens de eerste twee jaar van je baby.

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi