Citi

Basic baby autostoeltje
0 - 12 M
0 - 13 kg
€  111,99 Adviesprijs €  139,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Side Protection System

Side Protection System for optimal safety

Lightweight

Lightweight solution with ergonomic handlebar for easy carrying

Flexibel reissysteem

Past op alle kinderwagens van Maxi-Cosi, Quinny en vele andere merken

Productomschrijving

De Maxi-Cosi Citi is een veilig baby autostoeltje geschikt vanaf de geboorte totdat je kindje 13 kg weegt. Het autostoeltje is licht in gewicht en dus heel gemakkelijk van en naar de auto te dragen. Het zijbeschermingssysteem (Side Protection System) van de Citi zorgt voor extra veilig vervoer. Dit autostoeltje kan met een autogordel worden vastgezet. En omdat het autostoeltje op een Maxi-Cosi kinderwagen kan worden geklikt, kan het stoeltje gemakkelijk en comfortabel worden gebruikt alsonderdeel van het flexibele Maxi-Cosi reissysteem.

Installatie

In welke auto je ook rijdt, onze Maxi-Cosi Citi is eenvoudig te bevestigen. Zet je babyautostoeltje vast met de autogordel van je auto. Onze gebruikershandleiding leidt u door de installatiestappen om ervoor te zorgen dat alles correct wordt uitgevoerd.

We zijn er om jou als ouder te helpen. Lees onze tips voor veilig reizen voor meer informatie over het installeren van ons babyautostoeltje.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gedragen. Externe crashtestcentra, zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), testen en keuren onze Maxi-Cosi autostoelen en bases voortdurend op hun dynamische veiligheid en gebruiksgemak.

Toen Maxi-Cosi Citi in 2016 door ADAC op veiligheid werd getest, kreeg het een algehele beoordeling van 4 sterren. Onze veilige en comfortabele Citi autostoel is uitgerust met een Side Protection System dat bij een harde zijdelingse aanrijding de kracht zal opvangen. Zo weet je zeker dat je baby te allen tijde goed beschermd is.

Lichtgewicht, essentieel autostoeltje

Omdat we dingen willen maken die werken voor echte gezinnen, is Maxi-Cosi Citi zo licht mogelijk gebouwd. Samen met de ergonomische handgreep is onze Citi gemakkelijk op te tillen en te dragen, waar u ook heen gaat.

Ondanks het lichte gewicht doen we bij Maxi-Cosi geen concessies aan het comfort van uw kleintje. Het zitje heeft extra vulling om het comfort van je baby te garanderen.

Afneembare hoes

Na een tijdje onze Citi te hebben gebruikt, wordt de stoel waarschijnlijk vuil. Uw kleintje kan soms autoziek worden. Wat er ook gebeurt op de weg, de autostoelhoes van Maxi-Cosi is wasbaar in de machine en kan eenvoudig worden verwijderd.

Reissysteem

Gaat u een korte trip maken om de grootouders te bezoeken? Wat dacht je van een korte stop bij de supermarkt? Of een verfrissende wandeling buiten? Neem je kleintje mee in ons lichtgewicht autostoeltje, of gebruik hem in combinatie met een kinderwagen door er Citi met een klik aan te bevestigen.

Ons autostoeltje in combinatie met een Maxi-Cosi kinderwagen vormt de perfecte match, waardoor je een reissysteem krijgt dat compleet en praktisch is.

Maxi-Cosi Citi is goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig (TUV-certificering) en is gemakkelijk mee te nemen op vakantie, zodat je kleintje gemakkelijk mee kan.

Onderscheidingen
Citi
Citi
Citi

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Citi met andere modellen