Kinderwagens vanaf geboorte

Met onze baby kinderwagens waarin je jouw baby veilig en comfortabel kunt meenemen worden dagjes uit een droom. Het slimme ontwerp en de eersteklas afwerking zullen gegarandeerd bewonderende blikken opleveren. Daarbij maken de praktische kenmerken van onze kinderwagen vanaf geboorte iedere dag een stukje makkelijker, zoals de mogelijkheid om deze op te vouwen met maar één hand.

Pagina
Filters
  1.  
  2.  
  3.  
  4. 24 maanden garantie

    Gratis retourzendingen

  5.  
  6.  
  7.  
Pagina
Filters

Maxi-Cosi Kinderwagens vanaf geboorte

Een wandelingetje door het park met je baby? Of de trotse grootouders bezoeken? De Maxi-Cosi-kinderwagens vanaf geboorte zijn ontworpen om je baby comfortabel en veilig te houden tijdens wandelingen buiten. Bij Maxi-Cosi vind je kinderwagens vanaf geboorte die passen bij de behoeftes van iedere levensstijl:

Een compacte kinderwagen is misschien iets voor jou als je op zoek bent naar een lichte, gemakkelijk op te vouwen wandelwagen baby zodat je verder kunt gaan met het kuieren over smalle, drukke trottoirs en gemakkelijk in en uit het openbaar vervoer kunt stappen. Deze kinderwagens vanaf geboorte zijn de beste keuze voor ouders in de stad en bieden zowel gemak in de stad als ultiem comfort!

Een comfortabele kinderwagen past misschien bij je als je geïnteresseerd bent in een gemakkelijk te manoeuvreren en compact op te vouwen kinderwagen vanaf geboorte, om te genieten van zowel het winkelen in de stad als van lange wandelingen in het park.

Een all terrain kinderwagen is misschien de beste optie als je een comfortabele baby kinderwagen nodig hebt, met geschikte wielen om het buitenleven te ontdekken, ongeacht het weer!

Totdat je baby comfortabel, zelf rechtop kan zitten moet je kleintje plat in een baby kinderwagen liggen. Kies een wandelwagen baby die de functionaliteit biedt om plat te liggen of ga voor een extra comfortabele reiswieg. Tot negen maanden wordt het aangeraden om de baby gericht op de ouder te houden. Dat de baby jou als ouder kan zien en horen is heel geruststellend voor hem/haar. En welke ouder wilt niet zo lang mogelijk zijn schattige baby in de ogen blijven kijken? 

Onze kinderwagens vanaf geboorte zijn ontworpen om je leven comfortabel te maken. Opvouwen met één hand, temperatuurregulerende matrassen of extra grote mandjes, je vind eenvoudig een baby kinderwagen die voldoet aan jouw behoeften. 

Wil je meer te weten komen? Lees onze artikelen over kinderwagens.

Vergeet niet al onze kinderwagens of autostoeltjes te bekijken!

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.