About Maxi Cosi

Veel van ons zijn ondertussen zelf ouder. We hebben slapeloze nachten doorstaan en zijn euforisch geweest over het eerste tandje. En hoe groot de volgende uitdaging ook is, een lachje of een hikje van je kleintje is genoeg om er weer vol voor te gaan. Niemand kan je uitleggen hoeveel plezier ouderschap geeft, je moet het zelf ervaren.

Wij willen ervoor zorgen dat jij maximaal kunt genieten van al die kleine en grote geluksmomenten. Door de allerveiligste autostoel te ontwerpen die je in één keer vastklikt, door een kinderwagen te maken waar je altijd op kunt vertrouwen door producten te ontwikkelen waardoor jij zorgeloos kunt genieten van je gezin.

Juist door te achterhalen wat niet werkt, kunnen we producten maken die wél werken. Alleen als we weten wat jij niet prettig vindt, kunnen we iets ontwikkelen dat wel helemaal naar je zin is.

Hoe weten we wat ouders vandaag willen?

We ontwikkelen natuurlijk niet alleen producten op basis van onze eigen ervaringen. We vinden het heel belangrijk om naar jou te luisteren.

Het is ons doel om ouders te adviseren en gerust te stellen. En we willen onze zorgzame kijk op het leven met je delen. Iets dat zo pril en kwetsbaar is als een nieuw leven, willen we koesteren en beschermen.

Slimme en zorgzame oplossingen voor je gezin, elke dag

Met alle kennis die we opdoen van ouders ontwerpen we slimme en zorgzame oplossingen voor kinderen.

Slimme oplossingen

  • Ze lossen problemen op waar ouders tegenaan lopen.
  • Ze zijn zo makkelijk in gebruik dat ze tijd besparen.
  • Ze zien er geweldig uit en voelen heerlijk.

Zorgzame oplossingen

  • Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en comfort.
  • We houden rekening met de wereld om ons heen.

 

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we producten maken die er toe doen. Producten die echt iets bijdragen aan de tijd die gezinnen met elkaar doorbrengen. Producten die al die mooie momenten samen nog nét iets mooier maken.

Welkom bij de Maxi-Cosi familie.

Wil jij ook werken voor Maxi-Cosi? Bekijk hier onze actuele vacatures.