Kinderwagen 3 in 1

Onze Maxi-Cosi kinderwagens 3-in-1 hebben alles wat je nodig hebt om met je baby op pad te kunnen. Of je nu voor een korte wandeling door de stad of een lange wandeling in de natuur kiest. Schakel eenvoudig tussen reiswieg voor die dutjes overdag en een autostoeltje voor eenvoudig overstappen van auto naar straat in combinatie met een wandelwagen . Alles wat je nodig hebt in één kinderwagen. 

Filters
 1. Zelia S Trio
  Zelia S Trio
  Alles wat je nodig hebt in één. En nog veel meer.
  €  359,99 Adviesprijs €  359,99
  Op voorraad
  • 2-in-1-zitting
  • Comfortabel en gemakkelijk, elke dag
  • i-Size-autostoeltje
  • Compleet 3-in-1-reissysteem

Onze 2-in-1 en 3-in-1 reissystemen zijn gemaakt voor alle aanstaande ouders. Met onze 3-in-1 kinderwagens hoef je geen concessies te doen op het gebied van veiligheid of comfort, je kiest voor comfort en gemak voor je kleintje én jezelf. Al onze reissystemen bevatten ofwel een comfortabele reiswieg voor je pasgeborene, of een Maxi-Cosi gecertificeerd veilig autostoeltje, of beide!   

De Maxi-Cosi kinderwagens 3-in-1 zijn geschikt vanaf de geboorte en passen perfect bij elkaar. Haal je babyautostoeltje uit de auto en klik het eenvoudig op het frame van de kinderwagen als je gaat winkelen, uit de auto stappen en klaar zijn voor een wandeling was nog nooit zo snel en eenvoudig! Maxi-Cosi heeft een uitgebreid assortiment aan babyautostoeltjes die bekend staan om hun veiligheid en gebruiksgemak.  

Ga vanaf dag 1 op pad met een Maxi-Cosi reiswieg, zodat je baby comfortabel in de aanbevolen vlakke ligpositie ligt. Dit geeft je baby een echt bedgevoel zodat je kindje slaapt terwijl jij rustig door de stad loopt. En wanneer je kleintje zelf kan zitten, kun je gebruik maken van het kinderwagenzitje dat bij elk reissysteem zit. Wanneer je kleintje klaar is om de wereld te verkennen, kun je gemakkelijk wisselen tussen ouder- en straatgericht kinderwagenzitje! 

Maak je kinderwgen 3-in-1 bundel af met een van onze kinderwagenaccessoires en je bent op alles voorbereid! 

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.