Werken bij Maxi-Cosi

Maxi-Cosi is een merk van Dorel Juvenile, wat innovatieve producten en services maakt voor ouders met opgroeiende kinderen. Alle collega’s zijn direct betrokken in de research, design, ontwikkeling, het testen en vermarkten van onze producten.

Onze sterke merken Maxi-Cosi, Quinny, Safety 1st en Tiny Love zijn te vinden in meer dan 100 landen wereldwijd, en het is onze ambitie om onze leidende positie in de markt te versterken. Werken bij Dorel Juvenile betekent dat je daadwerkelijk impact hebt op mensenlevens - onze missie is niet voor niets ‘Care for Precious Life’. We willen de benchmark zijn op het gebied van innovatie en veiligheid in kinderproducten..

 

Groei met ons mee

 

We zijn onze marktpositie continu aan het versterken en geloven dat team spirit, persoonlijke drive en verantwoordelijkheidsgevoel een duidelijk verschil maken in duurzame groei. Dit is essentieel voor onze toekomst. We willen talent laten groeien in diverse vakgebieden zoals productontwikkeling, marketing en sales, financiën en ICT. Ben jij nieuwsgierig hoe onze medewerkers het ervaren om voor Dorel Juvenile te werken?

Ontmoet onze collega’s

 

Werk aan je carrière bij Dorel Juvenile

 

Dorel Juvenile heeft wereldwijd vacatures in diverse functiegebieden. Wil jij aan je carrière werken, impact maken en een bijdrage leveren aan echt interessante producten en merken zoals Maxi-Cosi, Quinny, Safety 1st of Tiny Love? En vind je het leuk om diverse uitdagingen en kansen te managen? Kijk dan op onze website.

Volg Dorel Juvenile