Buggies

Onze buggies zijn perfect voor nieuwsgierige jonge geesten. Of je nu een stadsbestendige lichtgewicht kinderwagen nodig hebt, een reisbuggy of speciale wielen voor zwaarder terrein, wij maken het verkennen van de wereld comfortabel, veilig en gemakkelijk.

Maxi-Cosi - Buggies

Een buggy is een ultra-compacte kinderwagen die zich kenmerkt doordat deze gemakkelijk is in te vouwen en licht is in gewicht zodat je hem gemakkelijk meeneemt. De meeste buggies worden door ouders dan ook gebruikt als reis buggy of als extra wandelwagen tijdens een korte trip.

Alle Maxi-Cosi buggies zijn zo comfortabel dat ze ook voor langere ritjes zijn geschikt! Met extra zachte, gevoerde en vaak geventileerde zittingen, zit je kindje heerlijk. Vaak gecombineerd met extra verende wielen voor verschillende ondergronden kun jij de wereld gaan ontdekken. Doordat de meeste buggies een vlakke ligstand hebben, kunnen er heerlijke dutjes gedaan worden terwijl je de wereld aan het verkennen bent. 

Doordat de meeste buggies gemakkelijk of soms zelfs met 1 hand zijn op te vouwen, kun je snel en eenvoudig overstappen in bijvoorbeeld het openbaar vervoer of je trip met de auto vervolgen. Daarnaast vouwen ze vaak heel compact op zodat ze makkelijk op te bergen zijn in de kofferbak of in een handbagage rek. 

Ook al worden buggies of reis buggies vaak gezien als een item wat je pas kunt gebruiken vanaf het moment dat je kindje zelfstandig rechtop kan zitten, kunnen veel van onze buggies gecombineerd worden in een 3-in-1 reissysteem met een reiswieg of baby-autostoel waardoor je vanaf geboorte tot 4 jaar kunt genieten van deze compacte keuze! Met een Maxi-Cosi-kinderwagen ben je er helemaal klaar voor om samen op avontuur te gaan!

Wil je meer te weten komen? Lees onze artikelen over kinderwagens.

Vergeet niet al onze kinderwagens of autostoeltjes te bekijken!

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.