Kinderwagens

Onze kinderwagens zijn geschikt voor iedere levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een lichte kinderwagen waar je gemakkelijk mee kunt reizen, eentje voor uitdagend terrein en avonturen buiten de gebaande paden of een handig 3-in-1-reissysteem, we hebben het allemaal.

Filters
  1.  
  2.  
  3.  
    • 24 maanden garantie

    • Gratis retourzendingen

  4.  
  5.  
  6.  
Pagina

Kun je het model dat je zoekt niet vinden? Het zou een van onze oudere modellen kunnen zijn.

Hier vind je alle oude modellen:

Maxi-Cosi Kinderwagens

Een kinderwagen is zoveel meer dan slechts een vervoermiddel voor je baby. De wereld ontdekken met je kindje hoort comfortabel en plezierig te zijn voor jullie beide. En onze Maxi-Cosi-kinderwagens zijn precies daarvoor ontworpen. We combineren comfort, design en functionaliteit in iedere kinderwagen. Met een Maxi-Cosi-kinderwagen ervaar je hetzelfde niveau van comfort en veiligheid als in onze zeer gewaardeerde autostoeltjes. 

Of je nu de stad wilt verkennen en boodschappen wilt doen met een lichte kinderwagen, onze Maxi-Cosi ultracompacte kinderwagens zijn licht zodat je ze gemakkelijk kunt dragen. Je kunt ze in een handomdraai compact opvouwen zodat je ze snel en gemakkelijk kunt opbergen. Of ben je als ouder flexibel en je wilt dat je baby kinderwagen past bij je veelzijdige leven in de stad en daarbuiten? Onze Maxi-Cosi comfortabele wandelwagens kunnen verschillende soorten bestrating aan dankzij de vering in de wielen en bieden je baby optimaal comfort dankzij de gevoerde zitjes. Als actieve ouder heb je een stevige kinderwagen nodig met weerbestendige stof voor alle seizoenen en all terrain banden, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van je baby! Onze all terrain kinderwagens hebben comfortabel gevoerde zitjes en vering op all terrain wielen. Combineer eenvoudig de Maxi-Cosi-kinderwagen met onze collectie autostoeltjes voor baby's en reiswiegjes om de perfecte 3-in-1-kinderwagen te maken voor jouw dagelijkse leven.

Jouw keuze voor een kinderwagen is afhankelijk van hoeveel kinderen je hebt en over welk type ondergrond je je wilt bewegen. Of je nu kiest voor een modulair model, een supercompact model of een combinatie van een wandelwagen en een autostoeltje, Maxi-Cosi zorgt ervoor dat het supergemakkelijk wordt om met je baby op pad te gaan.

Wil je meer te weten komen? Lees onze artikelen over kinderwagens.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.