Zelia S Trio

Alles wat je nodig hebt in één. En nog veel meer.
0 - 4 Y
0 - 22 kg
€  359,99 Adviesprijs €  359,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

2-in-1-zitting

Met een geïntegreerde reiswieg met een echt matras is de Zelia S de 2-in-1-kinderwagen die alles biedt wat jij en je baby nodig hebben om in de komende jaren de wereld te verkennen.

Comfortabel en gemakkelijk, elke dag

De Zelia S biedt gebruiksgemak met zijn 2-in-1-zitting, XL boodschappenmand en eenvoudige inklapmogelijkheid. De wereld ligt voor je open dankzij zijn vierwielophanging met twee schokabsorberende veren. De lekbestendige all-terrainwielen zorgen voor prettige en bijzonder soepele ritjes.

i-Size-autostoeltje

De CabrioFix S i-Size voldoet aan de hoogste Europese i-Size-veiligheidsnorm en belooft veiligheid en comfort voor je baby.

Compleet 3-in-1-reissysteem

Naast een 2-in-1-kinderwagen bestaat de Zelia S Trio ook uit het Maxi-Cosi CabrioFix S i-Size-autostoeltje, waardoor dit de handigste babyreisoplossing is.

Productomschrijving

Je wilt natuurlijk niet dat je je babybenodigdheden constant moet vervangen naarmate je baby groeit. Het Zelia S Trio 3-in-1-reissysteem helpt je uit de brand! De handige 2-in-1-kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg die kan worden omgevormd tot een zitting, een stijlvol bijpassend Maxi-Cosi CabrioFix S i-Size-autostoeltje en een tas waarin je alle babybenodigdheden kunt opbergen. Een compleet en zorgeloos babyreissysteem vanaf dag één, met de bekende hoge veiligheidsnormen van Maxi-Cosi.
Zelia S-kinderwagen
De Zelia S beschikt over alle kenmerken die onontbeerlijk zijn voor de perfecte kinderwagen. Dankzij een compact inklapsysteem kun je met deze lichtgewicht kinderwagen snel en eenvoudig manoeuvreren. De zachte, gevoerde zitting zorgt ervoor dat je baby comfortabel kan zitten en als het tijd voor een dutje wordt, zet je de zitting eenvoudig in de ligstand om een kinderwagen te creëren waarin je baby plat ligt. De omkeerbare zitting kan supersnel en eenvoudig van richting de ouder worden omgezet naar richting de straat, zodat je baby comfortabel op de eerste rij zit met uitzicht op de stad. Bovendien zorgt de vierwielophanging met twee schokabsorberende veren overal en altijd voor een bijzonder soepele rit. Deze lichtgewicht kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud en vormt daarmee binnen dit complete reissysteem een oplossing voor de lange termijn.
Zelia S 2-in-1-zitting
De Zelia S-kinderwagen biedt niet alleen een comfortabele en omkeerbare zitting, maar deze 2-in-1-kinderwagen kan ook worden veranderd in een ruime reiswieg. De reiswieg wordt geleverd met een comfortabel matras, zodat je baby echt het gevoel van een bed heeft als je op pad bent.
CabrioFix S i-Size-babyautostoeltje
Dit lichtgewicht babyautostoeltje biedt alles wat je nodig hebt, en nog veel meer! Het stoeltje maakt deel uit van dit zeer complete babyreissysteem, is dankzij zijn lichte gewicht eenvoudig en comfortabel mee te nemen en voldoet aan de hoogste i-Size-veiligheidsnormen. Het i-Size-babyautostoeltje is geschikt voor een ISOFIX-base of gordel en kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot circa 15 maanden.
Stijlvolle bijpassende luiertas
Dit complete 3-in-1-reissysteem wordt geleverd met een stijlvolle luiertas die plaats biedt aan alle babybenodigdheden. De tas is voorzien van een ritssluiting, zodat je alles veilig kunt opbergen. Bovendien is de schouderband verstelbaar en heeft de tas ook grote handvatten, zodat je hem eenvoudig in de hand kunt dragen als dat nodig is.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Zelia S Trio met andere modellen