Nesta kinderstoel met newborn, baby & peuter kit

Award image
Gaat een leven lang mee
0 M
€  409,97 Adviesprijs €  409,97
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Complete bundel die een leven lang meegaat

Met zijn unieke verstelbare rugleuning, verstelbare voetsteun en coconontwerp is de Nesta kinderstoel bedoeld voor gebruik vanaf de geboorte tot op volwassen leeftijd. Deze bundel bevat een Nesta kinderstoel, de Nesta set voor pasgeborenen en de baby- en peuterset.

Unieke verstelbare rugleuning

De unieke verstelbare rugleuning van de Nesta verandert mee met je kind en biedt topcomfort. Van 2 ligstanden, inclusief een vlakke ligstand in de babymodus, naar een hoge en goed ondersteunende kinderstoel voor peuters en tieners wanneer ze aan tafel zitten.

Duurzame en robuuste kinderstoelbundel

De Nesta is gemaakt met het oog op toekomstige generaties. Het frame is gemaakt van duurzaam beukenhout en ontworpen met minimaal plastic en de set voor pasgeborenen en baby's en peuters is gemaakt van premium 100% gerecyclede stoffen om je baby met comfort te omhullen.

Modern ontwerp

Met zijn strakke, moderne ontwerp past de Nesta kinderstoel in elk interieur, of hij nu aan de keukentafel, in de woonkamer, in een speelkamer of in de slaapkamer van je kind staat.

Productomschrijving

Deze bundel bevat een Nesta kinderstoel, de Nesta set voor pasgeborenen en de baby- en peuterset, zodat je pasgeboren baby vanaf de eerste dag met het allerbeste comfort wordt omringd in de meegeleverde zachte babynest-zitverkleiner! De Nesta is een kinderstoel voor gebruik vanaf de geboorte die twee ligstanden voor baby´s biedt: een volledige ligstand, zodat baby´s van 0-4 maanden vlak kunnen liggen, en een comfortabelere zitpositie voor wanneer baby´s ander voedsel gaan eten en hun hoofd beter rechtop kunnen houden. Als je baby zonder hulp rechtop kunnen zitten (vanaf ongeveer 6 maanden), gebruik dan de meegeleverde peuterkit die het beste comfort biedt tijdens de groei! Na ca. 3,5 jaar kun je de kinderstoel alleen gebruiken, helemaal tot aan volwassenheid! Maar hoe jong of hoe oud je kind ook is, hij of zij zit altijd comfortabel dankzij ondersteuning door de unieke hoge rugleuning van de Nesta. Met verschillende verstelbare kenmerken, zoals de verstelbare voetsteun, de zitpositie en verstelbare rugleuning, biedt de Maxi-Cosi Nesta-kinderstoel gedurende tientallen jaren veel comfortabele posities en mogelijkheden.
Onderscheidingen
Nesta kinderstoel
De Nesta is een stijlvolle houten kinderstoel die topcomfort biedt vanaf de geboorte tot op volwassen leeftijd. Zijn unieke ontwerp is eenvoudig verstelbaar en zorgt ervoor dat je kind op elke leeftijd altijd comfortabel aan tafel zit. Het Nesta-frame is gemaakt om lang mee te gaan en is gemaakt van duurzaam beukenhout en de meegeleverde kit voor pasgeborenen en baby's en peuters is gemaakt van eersteklas 100% gerecyclede stoffen. Door zijn moderne, maar toch tijdloze ontwerp kan hij een leven lang worden gebruikt. De Nesta is een kinderstoel voor gebruik vanaf de geboorte* die snel en eenvoudig in elkaar kan worden gezet. De kinderstoel met ligstand kan vanuit zijn volledig vlakke babymodus eenvoudig worden veranderd in een kinderstoel voor peuters en vervolgens in een stoel voor volwassenen. De verstelbare zitting en voetsteun bieden het allerbeste comfort voor je kind terwijl het in de loop der jaren groeit. De strakke lijnen van de Nesta kinderstoel en het naadloze ontwerp zorgen ervoor dat kruimels en voedselresten niet in spleten en kieren blijven zitten, zodat hij supereenvoudig is schoon te maken. De meegeleverde kit voor pasgeborenen en baby's en peuters maakt gebruik van waterafstotende stoffen en zorgt ervoor dat alle rommel eenvoudig wordt weggeveegd.
Nesta-babykit
Vanaf de allereerste dag tot aan zes maanden wordt je baby omgeven door het allerbeste comfort en ligt hij of zij achterover in de zitverkleiner voor baby´s of de Nesta set voor pasgeborenen. De zitverkleiner met kussen is gemaakt van 100% gerecyclede stoffen, is wasbaar in de wasmachine en is voorzien van een gordel om je baby veilig vast te zetten. De Nesta biedt twee ligstanden voor baby´s: van 0-4 maanden kan je baby vlak liggen in de volledige ligstand en van 4-6 maanden, wanneer baby´s hun hoofd beter rechtop kunnen houden, kan je baby genieten van een comfortabele zitpositie.
Nesta-baby- en peuterkit
Vanaf 6 maanden, wanneer je baby zonder hulp kan zitten, biedt Nesta het beste comfort voor je kleintje terwijl hij of zij opgroeit. De unieke hoge rugleuning biedt geweldige ondersteuning terwijl je kleintje leert om samen met het gezin aan tafel te zitten en te eten. De set voor baby's en peuters bevat een eenvoudig te reinigen, waterafstotende, in de machine wasbare zitverkleiner die is gemaakt van 100% gerecyclede stoffen. Daarnaast bevat de kit een tafeltje, een T-beugel, een voetverlengstuk voor meer stabiliteit en veiligheid en een gordel om je kleintje comfortabel op zijn of haar plaats te houden.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi