Swift 3-in-1 Kinderbedje, Reiswieg en Box

Award image
Spelen. Slapen. En weer opnieuw.
0 - 3.5 Y
0 - 15 kg
€  229,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

In één seconde opvouwen

Knipper niet met je ogen. De Swift kan in één seconde bliksemsnel worden opgevouwen. Dat maakt hem de snelst opvouwbare reiswieg die je ooit thuis of onderweg zal neerzetten en opbergen.

Lichtgewicht

Met slechts 7 kg is dit verreweg de lichtste multifunctionele reiswieg. Hij is zo licht dat hij lijkt te zweven en kan waar je ook heengaat gemakkelijk worden meegenomen.

Drie producten in één

Is het een reiswieg? Een kinderbedje? Een box? Het is alle drie! Maxi-Cosi Swift is ontworpen en gebouwd voor de dagelijkse routine waar elke ouder zich in herkent.

Unieke matras in twee delen

De extra comfortabele en dikke matras kan uit elkaar worden geritst, zodat hij perfect past in de reiswieg voor pasgeborenen, en kan weer aaneen worden geritst om een groter matras voor peuters te vormen.

Productomschrijving

Maak kennis met de Maxi-Cosi Swift. Een veelzijdige en stijlvolle 3-in-1-reiswieg die kan worden gebruikt als babywieg, bedje en stevige box. En met een gewicht van maar 7 kg is hij de lichtste in zijn soort. Je kunt de Swift in een seconde op- en uitvouwen, thuis of onderweg.

De 3-in-1-reiswieg voor elke dag

Ontworpen om het dagelijkse gezinsleven sneller en makkelijker te maken. De Maxi-Cosi Swift is ideaal voor ouders die altijd onderweg zijn.

De Maxi-Cosi Swift groeit vanaf de geboorte tot 3,5 jaar met je baby mee. Dus in plaats van dat je drie afzonderlijke producten (een wieg, peuterbedje en een box) hoeft te kopen, is de stijlvolle Swift alle drie ineen.

De 3-in-1-reiswieg heeft een unieke matras in twee delen die losgeritst kan worden om perfect in de wieg te passen, waardoor een kleinere, knussere matras ontstaat die ideaal is voor pasgeborenen. Wanneer je baby groeit, kun je de delen weer aan elkaar ritsen. Er ontstaat dan een groter, supercomfortabel oppervlak om op te spelen of een welverdiend dutje op te doen.

Kijk ook eens naar de matraslakens voor de Maxi-Cosi Swift. Deze lakens zijn speciaal ontworpen voor de matras van de Swift-reiswieg voor baby’s en peuters.

Comfort

Als fabrikant hebben we bij Maxi-Cosi een reiswieg ontworpen die bij de dagelijkse routines het allerbeste comfort biedt. Met zijn 7 kg is de Maxi-Cosi-reiswieg zo licht dat hij bijna zweeft. En omdat de Maxi-Cosi Swift bliksemsnel in één seconde kan worden op- en uitgevouwen, is hij de snelste reiswieg die je ooit hebt opgezet en opgeborgen.

Stop de lichtgewicht reiswieg in zijn handige draagtas en neem hem mee op een dagje uit op bezoek bij vrienden en familie, of een weekendje weg.

Spelen. Slapen. En weer opnieuw.

De dagelijkse routine vormt de ruggengraat van het gezinsleven. Speeltijd, tijd voor een slaapje. En dat telkens opnieuw. Alles aan de Maxi-Cosi Swift is ontworpen voor snelheid en gebruiksgemak. Het opvouwen in één stap is zo snel en makkelijk, dat je het zelfs met één hand kunt. Er zijn geen verborgen sloten die in de weg kunnen zitten. Eén snelle handeling en je kunt weer verder met je drukke dag.

Onderscheidingen

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi