Pearl

Hoogwaardig ISOFIX autostoeltje voor peuters
9 M - 4 Y
67 - 105 cm
9 - 18 kg
€  129,99 Adviesprijs €  209,00
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Installatiesignalen

Interactieve licht- en geluidssignalen bevestigen de juiste plaatsing, waardoor de kans op een foutieve installatie tot een minimum wordt beperkt

Openstaand gordelsysteem

Innovatief openstaand gordelsysteem blijft openstaan om het kind gemakkelijk en snel in en uit het stoeltje te tillen

Gelijktijdig verstellen van gordel en hoofdsteun

Zeer eenvoudig verstellen van gordelsysteem en hoofdsteun

5 zit- en slaapstanden

Vijf comfortabele en eenvoudig in te stellen zit- en slaapstanden

Productomschrijving

Als ouder is de veiligheid van je kindje in de auto het enige dat telt. De Maxi-Cosi Pearl "klikt" veilig op de ISOFIX-basis die bevestigd is aan de ISOFIX van je auto. Voor maximaal comfort passen het harnas en de hoofdsteun van de autostoel zich perfect aan je opgroeiende kind aan.

Installatie

Op zoek naar een vervolgautostoeltje voor wanneer je kindje zijn Maxi-Cosi CabrioFix is ontgroeit? Zoek niet verder, want dezelfde autostoelbasis die je al hebt om ons baby-autostoeltje te installeren kan immers ook worden gebruikt voor ons Maxi-Cosi Pearl autostoeltje.

Pearl moet altijd worden geïnstalleerd met de compatibele ISOFIX-basis anders past het niet in je auto. De Maxi-Cosi Pearl is compatibel met de Maxi-Cosi FamilyFix-basis. De basis heeft ISOFIX-bevestigingspunten die kunnen worden aangesloten op de ISOFIX van je auto voor een veilige installatie. Onze gebruikershandleiding leidt je doorheen de stappen voor een juiste installatie.

Zodra de autostoelbasis is bevestigd aan de ISOFIX van je auto kan je de peuterstoel erop klikken. Visuele indicatoren op de basiseenheid geven aan wanneer het peuter-autostoeltje correct is bevestigd. Zodra een correcte installatie wordt bevestigd kan je zowel de stoel als het onderstel in de auto laten staan. Op die manier hoef je elke keer dat je in en uit de auto stapt enkel nog het veiligheidsharnas van je kleintje vast te maken.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Als toonaangevende specialist op het gebied van mobiliteit van kinderen is de veiligheid van jouw kindje onze topprioriteit. De innovatieve ontwerpen van onze intuïtieve autostoeltjes beschermen je peuter en zorgen voor gelukkige tijden voor je gezin wanneer jullie onderweg zijn. Externe crashtestcentra, zoals de Duitse auto-organisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), testen onze Maxi-Cosi autostoeltjes en onderstellen regelmatig op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak.

De ADAC gaf onze Maxi-Cosi Pearl en Maxi-Cosi FamilyFix een hoge score voor veiligheid. Ons Pearl-autostoeltje is niet alleen comfortabel, het zijdelings beschermingssysteem vermindert het risico op letsel bij een harde zijwaartse botsing. De SPS absorbeert de kracht van een zijdelingse botsing en zorgt ervoor dat je kind goed wordt beschermd.

Pearl is ook heel eenvoudig te installeren. Met één klik kan je het eenvoudigweg op de FamilyFix-basis klikken en verbinden met de ISOFIX van je auto .Je ontvangt een bevestiging wanneer de installatie correct is verlopen, dit geeft gemoedsrust.

Hoogwaardig ISOFIX autostoeltje voor peuters

Maxi-Cosi Pearl moet altijd worden geïnstalleerd in combinatie met de Maxi-Cosi FamilyFix-basis voor een ISOFIX-installatie. Installeer de autostoelbasis op een veilige manier door die aan de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto te bevestigen. Visuele indicatoren op de basis van de autostoel bevestigen wanneer de installatie correct werd uitgevoerd. Na bevestiging kan je de Maxi-Cosi Pearl op de basis klikken voor een laatste visuele bevestiging. Op die manier is een correcte installatie verzekerd. Zodra de basiseenheid en de stoel beide zijn geïnstalleerd kan je je kindje gemakkelijk in de autostoel plaatsen dankzij het innovatieve easy-in harnas dat automatisch open blijft. Naarmate je peuter groeit, passen Pearl's veiligheidsharnas en hoofdsteun zich perfect aan. Voor het comfort van je kindje biedt Pearl 5 liggende posities, van zitten tot slapen.

Afneembare hoes

Onderweg belanden snacks of drankjes niet altijd waar ze thuishoren. Of je kindje kan autoziek worden. Wat er ook gebeurt, de autostoelhoes van Maxi-Cosi is machinewasbaar en kan eenvoudig worden verwijderd.

Onderscheidingen
Pearl + FamilyFix

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Pearl met andere modellen