Kore Pro i-Size

Veilig zelfstandig worden
Vanaf ca. 3,5 jaar tot 12 jaar
Kleur
Authentic Black
  • - ClickAssist lampje
  • - i-Size veiligheid
  • - Superieure zijdelingse bescherming
  • - Groeit met je kindje mee
€ 269,00

Productomschrijving

Kinderen willen alles zelf doen. De Maxi-Cosi Kore Pro i-Size geeft hen deze zelfstandigheid! Deze kinderautostoel is zo gemakkelijk in gebruik dat elk kind zichzelf kan vastzetten in de autogordel. Het innovatieve ClickAssist lampje verlicht namelijk het gebied rondom de gordel, zodat je kindje goed kan zien waar de gordel vastgeklikt moet worden. Ideaal voor wanneer het wat donkerder is 's avonds of gewoon in de garage. Kore Pro i-Size groeit zowel in de hoogte als in de breedte met je kindje mee en is daardoor altijd heerlijk comfortabel.

Kore Pro i-Size biedt bovendien de beste veiligheid, aangezien deze kinderautostoel voldoet aan de laatste i-Size veiligheidsnorm. Daarnaast is de Kore Pro i-Size voorzien van het Side Protection System Plus (SPS Plus) voor betere zijdelingse bescherming.

Gebruiksgemak 3-punts gordel installatie Wasbare hoes Comfort Comfortabele stoel met extra voering Algemeen Premium Look&Feel met gedetailleerde afwerking Mogelijk om drie autostoeltjes naast elkaar te plaatsen Voorwaarts gerichte autostoel Gemaakt in Europa

  •  
FAQ's
Kan ik de Kore Pro i-Size gebruiken als mijn auto niet voorzien is van ISOFIX?
Ja, je kunt de Kore Pro i-Size ook gebruiken met enkel de autogordel. Bij groep 2/3 autostoelen zijn ISOFIX verankerpunten voor extra stabiliteit, maar hebben geen invloed op de veiligheid. De veiligheid van het kind wordt geboden door de autogordel.
Wat is het verschil tussen de Kore Pro i-Size en de Kore i-Size?
De Kore Pro i-Size is voorzien van het ClickAssist lampje en is gemaakt van een temperatuurregulerende stof die je kindje koel houdt bij warmte. Het design van de Kore Pro i-Size is meer gedetailleerd afgewerkt.

Reviews