Kore Pro i-Size

Kinderlijk eenvoudig vastmaken
Kleur
Authentic Cognac
  • ClickAssist lampje
  • i-Size veiligheid
  • SPS Plus: superieure zijdelingse bescherming
  • Groeit met je kindje mee
€ 269,00

Productomschrijving

Kinderen willen alles zelf doen. De Maxi-Cosi Kore Pro i-Size geeft ze die zelfstandigheid! Deze kinderautostoel is zo gemakkelijk in gebruik, dat je kindje zichzelf kan vastmaken in de auto. Het innovatieve ClickAssist lampje verlicht automatisch het gebied rondom de gordel, zodat je kindje goed kan zien waar de gordel vastgeklikt moet worden. Zodra je kindje gaat zitten springt het lampje aan en blijft het 20 seconden branden. Handig als het donker is! Kore Pro i-Size groeit zowel in de hoogte als in de breedte met je kindje mee en is daardoor altijd heerlijk comfortabel.

Kore Pro i-Size biedt bovendien de beste veiligheid, aangezien deze kinderautostoel voldoet aan de hoogste i-Size veiligheidsnorm. Daarnaast is de Kore Pro i-Size voorzien van het Side Protection System Plus (SPS Plus) voor optimale bescherming in het geval van een zijwaartse botsing.

 

De Kore Pro i-Size is geschikt vanaf ongeveer 3,5 jaar (100 cm) totdat je kindje groot genoeg is om zelf in de auto te kunnen zitten (max. 150 cm). Het stoeltje groeit zowel in de hoogte als in de breedte met je kindje mee en is daardoor altijd heerlijk comfortabel.

Kenmerken

Gebruiksgemak ClickAssist lampje en open design voor het snel en makkelijk vastmaken van de gordel Groeit mee met je kindje: met één hand verstelbaar in hoogte en breedte Wasbare bekleding Comfort Premium temperatuurregulerende bekleding Comfortabele stoel met extra voering Veiligheid Voldoet aan de hoogste i-Size veiligheidsnorm SPS Plus: superieure zijwaartse bescherming Algemeen Premium design met gedetailleerde afwerking Installatie met ISOFIX en/of 3-punts gordel Mogelijk om drie autostoeltjes naast elkaar te plaatsen Voorwaarts gerichte autostoel Gemaakt in Europa  •  

Reviews