Kore Pro i-Size

Kinderlijk eenvoudig vastmaken
Vanaf ca. 3,5 jaar tot 12 jaar
Van 100 cm tot 150 cm
Kleur
Authentic Black
  • ClickAssist lampje
  • i-Size veiligheid
  • SPS Plus: superieure zijdelingse bescherming
  • Groeit met je kindje mee
€ 269,00

Productomschrijving

Kinderen willen alles zelf doen. De Maxi-Cosi Kore Pro i-Size geeft ze die zelfstandigheid! Deze kinderautostoel is zo gemakkelijk in gebruik, dat je kindje zichzelf kan vastmaken in de auto. Het innovatieve ClickAssist lampje verlicht automatisch het gebied rondom de gordel, zodat je kindje goed kan zien waar de gordel vastgeklikt moet worden. Zodra je kindje gaat zitten springt het lampje aan en blijft het 20 seconden branden. Handig als het donker is! Kore Pro i-Size groeit zowel in de hoogte als in de breedte met je kindje mee en is daardoor altijd heerlijk comfortabel.

Kore Pro i-Size biedt bovendien de beste veiligheid, aangezien deze kinderautostoel voldoet aan de hoogste i-Size veiligheidsnorm. Daarnaast is de Kore Pro i-Size voorzien van het Side Protection System Plus (SPS Plus) voor optimale bescherming in het geval van een zijwaartse botsing. 

De Kore Pro i-Size is geschikt vanaf ongeveer 3,5 jaar (100 cm) totdat je kindje groot genoeg is om zelf in de auto te kunnen zitten (max. 150 cm). Het stoeltje groeit zowel in de hoogte als in de breedte met je kindje mee en is daardoor altijd heerlijk comfortabel.

Gebruiksgemak
- ClickAssist lampje en open design voor het snel en makkelijk vastmaken van de gordel
- Groeit mee met je kindje: met één hand verstelbaar in hoogte en breedte
- Wasbare bekleding

Comfort
- Premium temperatuurregulerende bekleding
- Comfortabele stoel met extra voering

Veiligheid
- Voldoet aan de hoogste i-Size veiligheidsnorm
- SPS Plus: superieure zijwaartse bescherming

Algemeen
- Premium design met gedetailleerde afwerking
- Installatie met ISOFIX en/of 3-punts gordel
- Mogelijk om drie autostoeltjes naast elkaar te plaatsen
- Voorwaarts gerichte autostoel
- Gemaakt in Europa

FAQ's
Kan ik de Kore Pro i-Size gebruiken als mijn auto niet voorzien is van ISOFIX?
Ja, je kunt de Kore Pro i-Size ook gebruiken met enkel de autogordel. Bij groep 2/3 autostoelen zijn ISOFIX verankerpunten voor extra stabiliteit, maar hebben geen invloed op de veiligheid. De veiligheid van het kind wordt geboden door de autogordel.
Wat is het verschil tussen de Kore Pro i-Size en de Kore i-Size?
De Kore Pro i-Size is voorzien van het ClickAssist lampje en is gemaakt van een temperatuurregulerende stof die je kindje koel houdt bij warmte. Het design van de Kore Pro i-Size is meer gedetailleerd afgewerkt.

Reviews