Pebble Pro i-Size

De autostoel die je baby omarmt
Vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden
Van 45 tot 75 cm
Kleur
Nomad Grey
 • i-Size (R129) veiligheid
 • Onderdeel van de 3wayFamily
 • Flexibel reissysteem
 • Ergonomisch verkleinkussen
 • Verstelbaar hoofdkussen
€ 249,00
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Wil je graag veilig, comfortabel en gemakkelijk reizen met je baby? Ontdek de Pebble Pro i-Size! De Pebble Pro i-Size is het allernieuwste babyautostoeltje dat zorgt voor de beste veiligheid voor je kleintje, omdat deze voldoet aan de laatste i-Size (R129) veiligheidsnorm. Het in de zijvleugels geïntegreerde memory foam biedt samen met het verkleinkussen goede bescherming bij een eventuele zijdelingse botsing. Het tweedelige verkleinkussentje zorgt er tevens voor dat jouw baby heerlijk comfortabel kan liggen. Bovendien is het hoofdkussentje verstelbaar, zodat het hoofdje vanaf het begin al goed ondersteund wordt en je kindje kan genieten van elk moment in de Pebble Pro i-Size.

De Pebble Pro i-Size kan heel eenvoudig geïnstalleerd worden in de auto op een ISOFIX basis. Met slechts één klik kan het autostoeltje op de basis geplaatst worden en door middel van een hoor- en zichtbaar veiligheidssignaal weet je altijd of je veilig op reis kunt gaan. De Pebble Pro i-Size is door het openstaande gordelsysteem uiterst eenvoudig in gebruik.

Kenmerken

Gebruiksgemak
 • Het is toegestaan om deze autostoel mee te nemen in het vliegtuig
 • Gemakkelijk verstelbaar gordelsysteem
 • Innovatief openstaand gordelsysteem om de baby gemakkelijk in en uit de autostoel te krijgen
 • De Pebble Pro i-Size kan in de auto geïnstalleerd worden met een driepunts autogordel
 • Snelle en gemakkelijke installatie van de autostoel op een ISOFIX basis
 • De bekleding van de autostoel kan eenvoudig verwijderd worden zonder het gordelsysteem te demonteren
 • De afneembare bekleding is uitwasbaar in de wasmachine
 • Door de memory knoppen kan het autostoeltje met één hand van een Maxi-Cosi of Quinny kinderwagen losgemaakt worden Comfort
 • Het verstelbare hoofdkussentje zorgt altijd voor goede ondersteuning van het hoofdje van de baby
 • Het innovatieve verkleinkussentje zorgt voor veiligheid en comfort voor de pasgeborene
 • Bescherming tegen de zon door de geïntegreerde zonnekap
 • Comfortabele zitting door extra vulling Veiligheid
 • Impact absorberend materiaal in de bovenzijde van de zijvleugels
 • Pebble Pro i-Size is voorzien van een 3-punts veiligheidsgordel
 • De autostoel wordt achterwaarts geïnstalleerd in de auto voor optimale veiligheid
 • Side Protection System voor extra veiligheid bij een zijdelingse botsing Algemeen
 • Zeer handige verstelbaarheid van het gordelsysteem zodat de Pebble Pro i-Size altijd passend is voor de baby
 • In combinatie met de 3wayFix voorzien de
Pebble Pro i-Size en Pearl Pro i-Size in een excellent reissysteem vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
FAQ's
Kan de Maxi-Cosi Pebble Plus met de 2wayFix-base op de passagiersstoel voorin worden geïnstalleerd?
Ja, de Maxi-Cosi Pebble Plus met de 2wayFix-base kan op de passagiersstoel worden geïnstalleerd wanneer deze stoel is voorzien van ISOFIX-verankeringspunten. LET OP: zorg er altijd voor dat de passagiers-airbag is uitgeschakeld. De passagiersstoel voorin is in de meeste auto's echter niet voorzien van ISOFIX-verankeringspunten.
Kan ik de Maxi-Cosi Pebble voorin op de passagiersstoel installeren?
Ja, je kunt de Maxi-Cosi Pebble voorin op de passagiersstoel installeren, maar alleen als de airbag is uitgeschakeld. De Maxi-Cosi Pebble kan met de FamilyFix of met de autogordel worden geinstalleerd. Bij slechts weinig auto's is de passagiersstoel voorin uitgerust met ISOFIX-ankerpunten. Installatie is dan dus alleen mogelijk met een autogordel. Raadpleeg de handleiding van de auto voor meer informatie.
Mijn auto beschikt over een 2-punts gordel, mag/kan ik hier een Maxi-Cosi autostoeltje in bevestigen?
Al onze kinderstoeltjes vanaf 2008 (verschilt per model) zijn uitsluitend toegelaten mits geïnstalleerd met een 3-punts autogordel (die autogordel moet goedgekeurd zijn volgens ECE R16). Volgens de Europese Wetgeving, waaronder het ECE reglement voor kinderautostoeltjes valt, mogen en kunnen autostoeltjes die gekeurd zijn voor gebruik met een 3-puntsgordel niet met een 2-puntsgordel gebruikt worden. Alle Maxi-Cosi autostoeltjes verkocht in Nederland na 2008 zijn uitsluitend ontwikkeld voor gebruik met een 3-puntsgordels. Baby- en kinderautostoeltjes kunnen in de auto op de passagiersstoel geplaatst worden. Het gebruik op de achterbank heeft wel onze voorkeur. Een baby-autostoeltje van 0-12 maanden kan alleen op de voorstoel mits er geen frontaal airbag aanwezig is of wanneer deze is uitgeschakeld. Bij autozitjes voor de iets grotere kinderen; vanaf 9 maanden tot 12 jaar adviseren wij bij aanwezigheid van een airbag de voorstoel in de achterste stand te plaatsen.
Moet de draagbeugel op mijn baby-autostoeltje (Maxi-Cosi Pebble, CabrioFix en Citi SPS) omhoog staan als ik het stoeltje in de auto installeer?
De draagbeugel is een onderdeel van het veiligheidsconcept van de Maxi-Cosi baby-autostoeltjes en moet altijd omhoog gezet worden tijdens het rijden. Ook bij gebruik in combinatie met een Maxi-Cosi base die in de auto vastgezet wordt. Door de draagbeugel omhoog te zetten wordt het kind beschermd tijdens een mogelijke aanrijding. Indien het autostoeltje zou roteren in de richting van de rugleuning van de autobank, voorkomt de draagbeugel dat het kind met grote kracht tegen de autobank gedrukt wordt en garandeert deze zo de optimale bescherming van het kind.
Kan de Maxi-Cosi Pebble in het vliegtuig worden gebruikt?
Ja, de Maxi-Cosi Pebble kan in het vliegtuig worden gebruikt. Het baby-autostoeltje is speciaal voor dit doel gecertificeerd (zie het keurmerk op de onderzijde van het autostoeltje)
Biedt de zonnekap van de Maxi-Cosi Pebble, CabrioFix en Citi SPS bescherming tegen UV stralen?
De zonnekap van de Maxi-Cosi baby autostoelen is van een zwarte stof gemaakt die bescherming tegen zonlicht en UV stralen biedt.
Hoe lang achter elkaar kan ik het Maxi-Cosi baby-autostoeltje gebruiken?
Daarover bestaan veel misverstanden. Er wordt geadviseerd om een baby-autostoeltje zoals een Maxi-Cosi Pebble, een CabrioFix of Citi SPS niet te lang aan één stuk te gebruiken. Kinderen moeten niet te lang onnodig in een zelfde houding liggen. Ze moeten de kans krijgen hun motoriek en arm-, rug- en nekspieren te ontwikkelen. Dat adviseren wij, als fabrikant van het allereerste autostoeltje voor baby’s in Europa, dan ook al vele jaren. Plaats een baby dus niet uit gemakzucht de hele dag in het stoeltje, maar geef je kindje de kans zich te ontwikkelen. Het is echter geen probleem als je eens in de zoveel tijd een relatief lange auto- of vakantiereis wilt maken. Ons advies luidt: stop iedere 2 uur. De baby moet ten slotte ook regelmatig eten en verschoond worden.
Op welke wandelwagens kan ik de Maxi-Cosi Pebble Plus, Pebble, CabrioFix of Citi SPS plaatsen?
De Maxi-Cosi Pebble Plus, Pebble, CabrioFix en Citi (SPS) vanaf modeljaar 2001 kunnen met behulp van de juiste adapters worden gebruikt in combinatie met alle wandelwagens van Maxi-Cosi. Ook passen deze baby-autostoeltjes vanaf modeljaar 2002 op de wandelwagens van het merk Quinny, met uitzondering van de nieuwe Quinny Zapp: hierop kunnen alleen de Maxi-Cosi CabrioFix of Maxi-Cosi Pebble worden geplaatst. Het is ook mogelijk de Maxi-Cosi Citi, Maxi-Cosi CabrioFix of Maxi-Cosi Pebble of MAxi-Cosi Pebble Plus op wandelwagens van enkele andere merken te plaatsen. Informatie hierover kun je vinden bij de babyspeciaalzaak.

Reviews