Jaya

Snel inklappen en gaan
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
0 - 22 kg
€  269,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Automatisch inklapmechanisme

Dankzij het automatische inklapmechanisme kun je de Jaya vanuit stand met een enkele druk op de knop inklappen.

Vlakke ligstand

Geschikt voor pasgeborenen, door de vlakke ligstand, maar ook voor peuters tot 22 kilo.

Makkelijk draagbaar

Eenmaal opgevouwen gaat de Jaya overal mee naartoe. Hij is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Compatibel met babyautostoeltjes

Je kunt makkelijk een wandeling en een autorit combineren omdat de Maxi-Cosi autostoeltjes op de Jaya kunnen worden bevestigd met behulp van de autostoeladapters (apart verkrijgbaar)

Productomschrijving

De Maxi-Cosi Jaya kinderwagen heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabele wandeling. De wagen is compact en tegelijkertijd heel licht, en dankzij het automatische inklapmechanisme kun je hem met één hand direct inklappen! De perfecte kinderwagen voor ouders in de stad!

De ultieme kinderwagen voor in de stad

De Maxi-Cosi Jaya is geschikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van 4 jaar en is de perfecte kinderwagen voor ouders in de stad! De wagen is zeer compact, licht en goed manoeuvreerbaar.

Het automatische inklapmechanisme van deze stadse kinderwagen biedt ouders optimale flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak. Dankzij het automatische inklapmechanisme kun je de Jaya vanuit stand met een enkele druk op de knop inklappen. Je hoeft dus niet langer voorover te buigen om de kinderwagen in of uit te klappen!

Natuurlijk hebben we behalve aan het gebruiksgemak ook gedacht aan het comfort van je kleintje. Dankzij de gevoerde zitting van de Jaya heeft je kleintje alle denkbare comfort onderweg. En dat geldt niet alleen voor peuters: de Jaya beschikt over drie ligstanden waarbij uw kleintje heerlijk kan liggen. Daarom is de wagen ook geschikt voor pasgeborenen.

Reis je met de auto? Geen probleem, want wij zijn er voor jou! Onze Maxi-Cosi babyautostoeltjes kunnen eveneens op de kinderwagen worden bevestigd met behulp van de autostoeladapters (apart verkrijgbaar).

Of je nu een kort ommetje maakt of je gaat een dagje uit, je kunt alles wat je nodig hebt kwijt in de grote opslagmand van de Jaya. Eenmaal ingeklapt is de Jaya zeer compact, zodat deze makkelijk hanteerbaar is. Je zult versteld staan van hoe licht de wagen is, met een gewicht van niet meer dan 6,9 kilo.

Inclusief regenscherm

De kinderwagen is voorzien van een regenscherm, zodat je kleintje altijd droog blijft, wat voor weer het ook is.

Maxi-Cosi Jaya. Snel inklappen en op weg.

Compatibele producten

Zie in actie