Plaza+-reissysteem met reiswieg en Pebble 360 Pro

0 - 4 Y
0 - 22 kg
€  1.109,97 Adviesprijs €  1.109,97
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Productomschrijving

Het Maxi-Cosi Plaza+ 3-in-1-reissysteem is ontworpen om je gezinsleven in de stad te vereenvoudigen! De combinatie van de comfortabele kinderwagen Maxi-Cosi Plaza+, de bijpassende Maxi-Cosi-reiswieg en een van onze topkwaliteit babyautostoeltjes: de Maxi-Cosi Pebble 360 Pro zorgt vanaf de geboorte voor een probleemloos reissysteem! Met deze urban comfortbundel kun je snel en moeiteloos overstappen van de auto naar de straat, en toch stijlvol matchend!
Plaza+ kinderwagen
Maak vlotte ritten met de Plaza+, een kinderwagen vol met functies! Als onderdeel van het Plaza+ 3-in-1-reissysteem is het de basis van deze complete bundel en is het absoluut een comfortabele basis! Deze urban-comfort kinderwagen is ontworpen zodat het stadsleven voor je gezin eenvoudig wordt. Multitaskende ouders kunnen het zitje van de kinderwagen met één hand in de ligstand zetten of inklappen, terwijl ze hun kind vasthouden. Dankzij het easy-in harnas, de instelling met één hand en de magnetische sluiting zit je kind snel en veilig klaar voor de rit. Het frame van deze kinderwagen creëert een hogere zit- en reiswiegstand, wat je rug ontlast bij het in- en uittillen van je baby. De 4-wielvering, Xtrail-schokdempers en grote lekbestendige wielen van de Plaza+ zorgen ervoor dat dit complete reissysteem soepel loopt. De kinderwagen met zitting is te gebruiken vanaf het moment dat je kleintje zelfstandig kan zitten tot ca. 4 jaar.
Reiswieg
Dit urban-comfort 3-in-1-reissysteem is niet compleet zonder een uiterst comfortabele reiswieg! Met de bijpassende reiswieg bevestigd, is het Plaza+ 3-in-1-reissysteem het meest comfortabele reissysteem voor je baby. Het brede, ruime matras geeft jouw baby een echt bed om in te slapen en een ventilatieraam zorgt voor frisse lucht zodat jouw baby kan ademen. De perfect bijpassende reiswieg is te gebruiken vanaf de geboorte tot 6 maanden.
Pebble 360 Pro babyautostoel
Als je naar de auto gaat, wil je dat je kleintje comfortabel en veilig blijft! Dankzij onze Pebble 360 Pro, de babyautostoel die dit comfortabele en efficiënte reissysteem compleet maakt, hoef je je geen zorgen te maken. Pebble 360 Pro levert maximaal slaapcomfort voor je baby, vanaf de geboorte tot 15 maanden. Het zitje heeft drie ligstanden (waaronder een superieure volledige ligstand) die zowel in de auto als op een kinderwagen kunnen worden gebruikt. De vlakke ligstand is een meer natuurlijke slaaphouding voor baby's, omdat het de luchtwegen openhoudt en ze beter kunnen ademen. In combinatie met de draaibare FamilyFix 360 Pro uitschuifbare base (apart verkrijgbaar) kun je je kind moeiteloos draaien en naar je toe schuiven. Het Easy-in harnas voegt nog meer gemak toe, zodat je je baby met een minimale inspanning kunt vastzetten. Onderweg biedt de geïntegreerde G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen van Maxi-Cosi superieure veiligheid.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Plaza+-reissysteem met reiswieg en Pebble 360 Pro met andere modellen