Alba alles-in-één wieg, ligstoel en kinderstoel

Award image
Doe meer samen
0 - 3 Y
0 - 15 kg
€  279,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Alles-in-één oplossing

Stijlvolle alles-in-één reiswieg, ligstoel en kinderstoel die is ontworpen om de hele dag aan alle behoeften van je baby te voldoen, terwijl jullie dicht bij elkaar blijven.

Comfortabel matras

Met een extra dik matras biedt de Alba je baby het beste comfort, zowel in de vlakke ligstand als in de andere ligstanden.

Eenvoudig van stand te veranderen, aan te passen en te verplaatsen

De Alba kan van reiswieg worden veranderd in ligstoel of kinderstoel en is ook in hoogte verstelbaar. Dankzij zijn mobiele ontwerp kun je je samen met je baby door het huis verplaatsen.

100% gerecyclede stoffen

Omhul je baby met superzachte, hoogwaardige stoffen. De Alba is voorzien van Eco Care, 100% gerecyclede stoffen die je kind comfortabel houden en jou een duurzame keuze bieden.

Productomschrijving

De Maxi-Cosi Alba is een stijlvolle alles-in-één reiswieg, ligstoel en kinderstoel die met wielen is ontworpen om je baby de hele dag dicht bij je te houden. Het mobiele ontwerp zorgt er vanaf de geboorte tot de leeftijd van 3 jaar voor dat je thuis eenvoudig overal samen kunt zijn. Je baby kan dus overal comfortabel spelen, eten en slapen, terwijl jij je werk doet. De Alba is vervaardigd met superzachte 100% gerecyclede stoffen en heeft een extra dik matras dat het beste comfort voor je baby waarborgt.
Onderscheidingen
Comfortfuncties
Het extra dikke matras van de Maxi-Cosi Alba biedt met verbeterde demping het beste comfort voor je baby om te ontspannen en te genieten van een kort dutje. Of je kleintje nu plat in de reiswieg ligt of in de ligstoel speelt, hij of zij wordt altijd omhuld met comfort. De Alba is voorzien van netstof bij het hoofdje van je baby voor betere ventilatie en een maximaal ademend vermogen, wat de hele dag voor comfort zorgt. Daarbij zit je kind dankzij de gevoerde zitting van de kinderstoel zowel bij het ontbijt als bij het avondeten comfortabel samen met jou aan tafel.
Eenvoudig in gebruik
Door de vele verschillende standen van de Maxi-Cosi Alba te gebruiken, kunnen ouders en baby's op elk moment van de dag eenvoudig meer samen doen. Jij doet je werk, je baby doet een dutje. Jij eet een tussendoortje, je baby speelt. Met een handig pedaal op de voet verstel je de Alba eenvoudig in hoogte, zodat je je baby op ooghoogte en buiten het bereik van huisdieren kunt houden. Dankzij de 5 zwenkwielen kun je de Alba moeiteloos en veilig van de ene ruimte naar de andere verplaatsen. Omdat kinderen rommelig zijn, kun je de binnenbekleding ook snel en eenvoudig uit de Alba nemen en samen met het matras in de wasmachine wassen. Beide kanten van het matras zijn bruikbaar: de ene kant is gemaakt van zachte jerseystoffen en de andere kant is voorzien van stoffen die vrijwel waterdicht zijn en is daarmee perfect voor ouders met kinderen die in de fase van lekkende luiers zitten. De Alba is eenvoudig uit elkaar te halen om op te bergen of mee te nemen op reis.
Leeftijdsgroep
De Alba is te gebruiken vanaf de geboorte tot drie jaar oud en is ontworpen om je baby de hele dag dicht bij je te houden. Je kunt je baby vanaf de eerste dag tot circa 6 maanden (9 kg) voor een dutje in de reiswieg leggen of in de ligstoel zetten. Vanaf de leeftijd van circa 6 maanden tot 3 jaar (15 kg) kan je kind vervolgens rechtop zitten en de kinderstoel met het maaltijdpakket gebruiken. Het tafeltje van het maaltijdpakket (apart verkrijgbaar) kan eenvoudig op het frame worden vastgeklikt en de hoes is waterafstotend en simpel te reinigen door hem in de wasmachine te wassen. Elke stand kent 2 gordelposities, dus je weet altijd dat je kind veilig en comfortabel is, welke stand ook wordt gebruikt.
Ontwerp
De Maxi-Cosi Alba past met zijn strakke, moderne ontwerp in elke kamer en in elk eigentijds interieur. In welke stand hij ook staat, wieg, ligstoel of kinderstoel, hij past naadloos in zijn omgeving. De Alba bevat moderne elementen van hout en is voorzien van Eco Care, 100% gerecyclede zachte en ademende stoffen. Voor het vervaardigen van de stoffen bekleding van de Alba zijn 53 plastic flessen gebruikt. Met zijn uiterst mobiele ontwerp en een pedaal om de hoogte eenvoudig aan te passen, biedt de alles-in-één Maxi-Cosi Alba ouders de flexibiliteit om gedurende de dag in verschillende kamers samen met hun baby bezig te zijn. Telkens wanneer je op de rem trapt, kun je er zeker van zijn dat je baby of peuter precies op zijn of haar plek blijft, vlak naast mama of papa.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Alba alles-in-één wieg, ligstoel en kinderstoel met andere modellen