2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_3qrtleft
2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_3qrtleft 2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_ecocare_zoom 2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_3qrtright 2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_carryinghandle_front 2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_graphite 2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_adjustabletray_side 2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_front 2040043110_2023_maxicosi_homeequipment_highchair_ava_graphite_beyondgraphite_removablecover_zoom MC AVA BEYOND GRAPHITE ECO

Ava kinderstoel

Klein ontworpen voor groots leven
Vanaf de geboorte tot ca. 3 jaar
0 - 15 kg
€ 119,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Vanaf de geboorte tot 3 jaar oud

Met drie ligstanden en een comfortabele gevoerde zitting kan je baby samen met het gezin eten zodra hij of zij verschillende soorten voedsel gaat proberen. Dit kan al direct vanaf de geboorte omdat de Ava de perfecte hoek van de ligstand biedt wanneer je baby gevarieerder gaat eten.

Ultracompact inklapbaar

Als de maaltijd voorbij is en je wat extra leefruimte nodig hebt, kun je de Ava eenvoudig opbergen dankzij het lichtgewicht ontwerp (4,8 kg) en zijn ultracompacte formaat wanneer hij is ingeklapt.

Eenvoudig schoon te houden

Gemaakt voor geknoei. Er zal van alles op de Ava-kinderstoel worden geknoeid, van melk en groentepuree tot soppige ontbijtgranen en verjaardagstaart. Daarom zijn de stoffen waterafstotend en kunnen ze in de wasmachine worden gewassen.

Productomschrijving

Wanneer iedere centimeter van de leefruimte van je gezin telt, biedt de Ava-kinderstoel de perfecte ruimtebesparende oplossing. Hij is ultralicht (slechts 4,8 kg) en kan extra compact worden ingeklapt, zodat hij eenvoudig uit het zicht is op te bergen. Wanneer je baby overstapt van melk naar vast voedsel, is de Ava de perfecte keuze, omdat hij vanaf de geboorte kan worden gebruikt en tot de leeftijd van 3 jaar de perfecte hoek van de ligstand biedt wanneer je baby gevarieerder gaat eten. Hij is na al die maaltijden met veel geknoei supereenvoudig schoon te maken, want de bekleding kan in de wasmachine worden gewassen! De Ava maakt deel uit van het eenvoudige, stijlvolle Compact-assortiment van Maxi-Cosi.
Comfortfuncties
Met drie verschillende ligstanden en een comfortabele, gevoerde zitting biedt de Ava-kinderstoel je baby altijd comfort, ongeacht of hij of zij nu achterover leunt of rechtop zit. Het tafeltje heeft drie verschillende standen, zodat je kind naarmate het groeit altijd comfortabel in zijn of haar gordel zit en jarenlang kan genieten van het ontbijt, de lunch, snacks en het avondeten van het gezin.
Eenvoudig in gebruik
Kom maar op met yoghurt en spaghettisaus! Zelfs na veel geknoei tijdens de maaltijd is de Ava-kinderstoel toch supereenvoudig schoon te maken dankzij de waterafstotende, afneembare stoffen die in de wasmachine kunnen worden gewassen - ouders kunnen de stoffen gewoon schoonvegen of in de wasmachine stoppen en weer verder gaan met waar ze mee bezig waren! Zodra de knoeiboel is schoongemaakt en de Ava kan worden opgeborgen, is hij dankzij zijn geïntegreerde handvat extra eenvoudig op te pakken (hij weegt slechts 4,8 kg) en in te klappen. Zo kun je meer ruimte vrijmaken voor spelen, pret maken en het gezinsleven.
Leeftijdsgroep
De Ava is de perfecte kinderstoel wanneer je baby verschillende soorten voedsel kan gaan proberen, want hij kan worden gebruikt vanaf de geboorte en biedt tot de leeftijd van 3 jaar de perfecte hoek van de ligstand wanneer je baby gevarieerder gaat eten. Met de keuze uit drie verschillende ligstanden kan je baby nieuwe smaken en voorkeuren gaan ontdekken terwijl hij of zij veilig in de gordel op de gevoerde zitting zit. Zodra baby´s eenmaal oud genoeg zijn om zelfstandig rechtop te zitten en met vast voedsel te beginnen, wat meestal rond de leeftijd van 6 maanden het geval is, kunnen ze het tafeltje gebruiken. Het tafeltje heeft drie verschillende standen, zodat het altijd perfect past naarmate je kind in de loop der jaren groeit. Elke maaltijd weer. Jaar na jaar.
Design
Met zijn eenvoudige, stijlvolle en esthetische uiterlijk past de Ava-kinderstoel fraai in je huis, terwijl zijn compacte ontwerp helpt om je leefruimte optimaal te benutten. De Ava is gemaakt van 100% gerecyclede stof en heeft een stijlvolle afwerking met houteffect, zodat hij in elk modern interieur past. Dankzij het ultracompacte, inklapbare, lichtgewicht ontwerp (4,8 kg) en het geïntegreerde draaghandvat is de Ava eenvoudig op te pakken en mee te nemen als je een weekendje weggaat. Eenmaal ingeklapt kun je de Ava eenvoudig opbergen totdat baby nummer 2 komt. De Ava vormt het bewijs dat je niet veel ruimte nodig hebt om groots te leven!

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Ava kinderstoel met andere modellen