Campingbedje

Waar je ook naartoe gaat, je wilt dat je kleintje er net zo comfortabel slaapt als thuis. Met een Maxi-Cosi campingbedje zal de kans daarop aanzienlijk vergroot worden! Onze reisbedjes zijn niet alleen gemakkelijk te installeren, maar ze zijn ook de meest comfortabele optie en ze passen in ieder interieur!

Meest gebruikte filters
Filters
  1.  
  2. 24 maanden garantie

    Gratis retourzendingen

  3.  
Filters

Maxi-Cosi Reisbedjes

Als gezin op pad gaan kan een geheel nieuwe ervaring zijn voor jou en je kleintje. Je wilt dat je kindje zo comfortabel mogelijk is, waar je ook naartoe gaat! En ieder kindje heeft een goede nachtrust nodig en een slaapje gedurende de dag. Hun humeur is daar behoorlijk van afhankelijk! Campingbedjes voor baby's en peuters zullen je helpen je kindje comfortabel en uitgerust te houden! Als je pas net een gezinnetje bent, is er zelfs een speciaal campingbedje voor pasgeborenen voor jullie om je kleintje wat broodnodige rust te geven.

Onze Maxi-Cosi Iris en Maxi-Cosi Swift hebben beide de unieke optie om ze om te toveren van een reisbedje voor pasgeborenen naar een reisbedje voor peuters. Dus als je je kleintje een nachtje laat logeren bij je grootouders tijdens die eerste maanden, of als gezin op reis gaat met een eenjarige, dan zal ons Maxi-Cosi campinbedjes met matras jullie helpen je kleintje goed te laten slapen.

Wanneer het tijd is om op bed te gaan, wil je geen gedoe met het opzetten van je campingbedje. Je wilt liever tijd doorbrengen met je kleintje knuffelen en leren lezen. Onze campinbedjes voor baby's en peuters nemen geen extra tijd van je in beslag, omdat ze superhandig en eenvoudig op te zetten zijn. Het inpakken van de campingbedjes is eenvoudig en zorgt er ook voor dat je ze gemakkelijk weer op kunt bergen wanneer je thuis bent.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.