Co-sleepers

Slapen is ontzettend belangrijk voor je kleintje, vanaf de eerste nacht thuis als gezin tot aan alle daaropvolgende nachten. Door een co-sleeper te gebruiken, help je je kleintje niet alleen slapen, maar weet je ook dat je kleintje comfortabel en veilig aan je zijde slaapt.

Meest gebruikte filters
Filters
Filters

Maxi-Cosi Co-sleepers

De eerste nacht thuis met je kleintje is nogal een ervaring en je wilt je baby zo dicht mogelijk bij je houden. Een Maxi-Cosi co-sleeper zoals de Maxi-Cosi Iora zorgt ervoor dat je je baby vlak naast je hebt. Hij kan aangepast worden in hoogte, zodat hij net zo hoog staat als je bent, waardoor je baby binnen handbereik ligt. Dit zorgt ervoor dat jij als ouder goed op je baby kunt blijven letten, terwijl hij/zij veilig slaapt in een eigen co-sleeper. De zijkant van de co-sleeper kan worden verwijderd, wat ontzettend kan helpen bij nachtvoeding. Je kunt je baby gemakkelijk bij je halen en voeden terwijl je zelf in bed blijft liggen.

Na een aantal maanden is je baby er misschien al klaar voor om naar zijn/haar eigen kamer te verhuizen. Dat is een grote stap voor jullie beiden, dus doe dat alleen wanneer je je er klaar voor voelt! Gewend raken aan een afzonderlijk babybedje in een eigen kamer kan even duren.

Als ouder kun je er voor zorgen dat je je kleintje de tijd geeft om gewend te raken aan een eigen babybedje in een eigen kamer. Als ouder heb je ook wat tijd nodig om eraan te wennen, wat heel normaal is. Zorg ervoor dat je kleintje eerst leert slapen in een veilig en comfortabel babybedje. Dat is een goede eerste stap om er zelf ook aan te wennen. Houd ze altijd in de buurt met ons Connected Home-assortiment, inclusief een babyfoon, een luchtbevochtiger, een rustgevend licht- en geluidsapparaat en een lampje onder de wieg. Allemaal eenvoudig en veilig te bedienen met slechts één app; de Maxi-Cosi Connected Home-app.

 

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.