Iora Babywieg

Uiteindelijk draait alles om comfort.
0 - 6 M
0 - 9 kg
€  209,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Ultra-comfortabel matras

Comfort om over te dromen. Met een gewatteerde matras biedt de Iora co-sleeper je baby zalig comfort met vier ligstanden om reflux te helpen verlichten.

Grote opbergmand

Als je baby midden in de nacht een voeding nodig heeft of je moet zijn luier verschonen of zelfs de lakens verschonen, dan kun je al je benodigdheden opbergen in de handige grote mand van de Iora eronder.

Eenvoudig te verschuiven voor perfecte pasvorm

De handige schuiffunctie van de Iora zorgt ervoor dat de co-sleeper perfect in je bed past, zodat jij en je baby altijd de perfecte co-slaapervaring delen.

Eenvoudig inklappen en meenemen

De Iora is heel eenvoudig in te klappen en mee te nemen op reis of als je baby gaat logeren bij opa en oma.

Productomschrijving

Als ouder met een baby slaap je extra rustig in de wetenschap dat je baby veilig, comfortabel en binnen handbereik slaapt. De Iora is een elegante, stijlvolle, verstelbare co-sleeper met het meest comfortabele matras waar jij en je baby van kunnen dromen. Met een eenvoudige schuiffunctie, grote opbergmand, Eco Care 100% gerecyclede stof, vijf hoogteopties en vier ligposities, is het niveau van comfort verhoogd met de Iora Co-sleeper.
Comfortfuncties
Alles draait om comfort met de Iora Co-sleeper. De Iora is elegant, stijlvol en zeer verstelbaar en biedt je baby het meest comfortabele matras waar je maar van kunt dromen. De zachte, ademende stof aan de binnenkant van de Iora is gemaakt van Eco Care, 100% gerecyclede stoffen voor extra gemoedsrust en comfort voor je baby. Als je baby 's nachts reflux heeft, zijn er vier ligstanden waarmee je hem kunt kantelen, zodat hij in een meer rechtopstaande, comfortabele houding ligt om verlichting te geven. Mama's en papa's kunnen gerust zijn, het comfortniveau is verhoogd met de Iora Co-sleeper.
Gebruiksgemak
Met de Iora is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je baby zalig ontspannen te laten slapen, dutten en snoezelen. Met de handige schuiffunctie past de Iora co-sleeper perfect in je bed, zodat jij en je baby comfortabel naast elkaar kunnen slapen en zich verder kunnen hechten gedurende de nacht. De afritsbare, machinewasbare binnenbekleding is eenvoudig schoon te houden, ondanks kleine ongelukjes of morsen overdag/'s nachts. Iora is super eenvoudig in elkaar te zetten of aan te passen vijf verschillende hoogteopties en vier verschillende ligopties om uit te kiezen. En als je van huis bent of je baby heeft een logeerpartijtje, is hij heel eenvoudig in en uit te klappen en mee te nemen!
Leeftijd
De Iora is multifunctioneel onmisbaar als je in verwachting bent, want het is een stijlvol 2-in-1 bedje en wieg. Vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden kan je baby genieten van het comfort van samen slapen, direct naast mama of papa. Als je klaar bent om je kleintje een eigen kamer te geven, kun je de Iora naar de babykamer verhuizen. Het supercomfortabele matras en stevige frame maken dit tot een perfecte stand-alone wieg. De Iora maakt de overgang een stuk eenvoudiger voor je baby omdat hij/zij in het eigen vertrouwde bedje kan blijven slapen.
Ontwerp
De Iora Co-sleeper is ontworpen met comfort in het achterhoofd en tilt het slapen in bed naar een hoger niveau. Met zijn strakke ontwerp in een reeks moderne kleuren en details met houteffect is de Iora co-sleeper eenvoudig te monteren en staat hij elegant in elke ouderslaapkamer. Het grote gaasvenster zorgt ervoor dat je altijd een visuele verbinding met je baby kunt maken, zelfs als de zijkant omhoog staat. De Iora is ook eenvoudig in te klappen en mee te nemen, zodat jij en je baby nooit comfort hoeven op te offeren als jullie niet thuis zijn. Hij wordt zelfs geleverd in een handige reistas voor als je een weekendje weg gaat of als je baby bij opa en oma gaat logeren.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi