2050043110_2023_maxicosi_homeequipment_rocker_loa_graphite_beyondgraphite_3qrtleft
2050043110_2023_maxicosi_homeequipment_rocker_loa_graphite_beyondgraphite_3qrtleft 2050043110_2023_maxicosi_homeequipment_rocker_loa_graphite_beyondgraphite_side 2050043110_2023_maxicosi_homeequipment_rocker_loa_graphite_beyondgraphite_easytoclean_zoom 2050043110_2023_maxicosi_homeequipment_rocker_loa_graphite_beyondgraphite_front 2050043110_2023_maxicosi_homeequipment_rocker_loa_graphite_beyondgraphite_3qrtright 2050043110_2023_maxicosi_homeequipment_rocker_loa_graphite_beyondgraphite_ecocare_zoom MC LOA BEYOND GRAPHITE ECO

Loa Wipstoel

Klein ontworpen voor groots leven
Vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden
0 - 9 kg
€ 59,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Klaar voor gebruik vanaf de geboorte

Dankzij twee ligstanden en een comfortabele gevoerde zitting kan je baby in de Loa-wipstoel vanaf de allereerste dag eenvoudig achterover liggen en rusten.

Lichtgewicht en ultracompact

Met slechts 2 kg is dit de lichtste wipstoel in zijn soort. De Loa is ultracompact en kan in kleine ruimtes worden opgeborgen, dus hij is ideaal om onderweg mee te nemen.

2-in-1-wipstoel

Met zijn dubbele ontwerp kan de Loa ofwel heen en weer wiegen om je baby te helpen zich te ontspannen, of stilstaand worden gebruikt wanneer je baby tot rust moet komen na een drukke dag van spelen, voedingen, boertjes laten, knuffelen en dutjes doen.

Productomschrijving

Wanneer de leef- en speelruimte beperkt is, biedt de Loa-wipstoel de perfecte, stijlvolle oplossing. De ultralichte (slechts 2 kg) en ultracompacte Loa kan netjes en uit het zicht in kleine ruimtes worden opgeborgen. Ultracompact en toch comfortabel! De gevoerde zitting van de Loa en de twee ligstanden zorgen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 6 maanden voor het knusse comfort dat je baby nodig heeft.
Comfortfuncties
Dankzij 2 verschillende ligstanden naar keuze en een comfortabele, gevoerde zitting kan je baby in de Loa-wipstoel vanaf de allereerste dag eenvoudig achterover liggen en rusten. Baby´s kunnen zich ontspannen terwijl ze naar je kijken en luisteren en met je communiceren. Wanneer je baby groeit en met de beentjes begint te trappen en energiek heen en weer gaat bewegen, wordt hij of zij door de zachte gevoerde gordel op zijn of haar plaats gehouden. Vanaf de geboorte tot 6 maanden oud ligt je baby comfortabel op zachte, 100% gerecyclede stoffen.
Eenvoudig in gebruik
Schommelen, reinigen, opbergen, dragen - alles aan de Loa-wipstoel is ontworpen voor eenvoudig gebruik. Deze wipstoel is ultracompact doordat hij snel en eenvoudig plat kan worden ingeklapt. Met een licht gewicht van slechts 2 kg neem je hem eenvoudig mee voor een lang weekend weg van huis. Hij is ook eenvoudig schoon te houden: de afneembare hangmatbekleding van de zitting van de Loa is gemaakt van 100% gerecyclede stof en kan voor een snelle opfrisbeurt in de wasmachine worden gestopt. De Loa is eenvoudig en stijlvol en kan worden opgeborgen in kleine ruimtes, zodat je meer ruimte overhoudt wanneer je deze het hardst nodig hebt.
Leeftijdsgroep
Voor drukke nieuwe mama´s en papa´s kan het een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat hun baby gerustgesteld en ontspannen is. Dat is waar de Loa uitstekend bij van pas komt! De Loa kan direct vanaf de geboorte tot circa 6 maanden oud (9 kg) worden gebruikt. Hij biedt de perfecte plek om baby´s neer te leggen en met ze te spelen of te communiceren terwijl ze rondkijken, luisteren en groeien. Dankzij twee ligstanden en een comfortabele gevoerde zitting kan je baby vanaf de eerste dag eenvoudig rusten. De Loa heeft twee modussen: stationair en schommelend. De beweging van een wipstoel kan je kleintje helpen zich te ontspannen en rustiger te worden na een drukke dag van spelen, voedingen, boertjes laten, knuffelen en dutjes doen.
Design
De compacte Loa-wipstoel heeft een stijlvol uiterlijk, is eenvoudig te gebruiken en is onmisbaar voor nieuwe ouders die de leefruimte van hun gezin optimaal willen benutten. Hij heeft een zachte, comfortabele stoelbekleding en een frame met houteffect waardoor hij een aanvulling op elk modern interieur vormt. Plat ingeklapt kan de Loa eenvoudig onder de bank worden opgeborgen, zodat je meer ruimte hebt wanneer je die het meest nodig hebt. Met zijn lichtgewicht ontwerp van slechts 2 kg, is hij eenvoudig onderweg mee te nemen. Dankzij het compacte ontwerp van de Loa hoef je nooit compromissen te sluiten wat betreft stijl of ruimte.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Loa Wipstoel met andere modellen