2713750110_2020_maxicosi_homeequipment_highchair_minla_grey_essentialgraphite_3qrtleft_new1
2713750110_2020_maxicosi_homeequipment_highchair_minla_grey_essentialgraphite_3qrtleft_new1 2713750110_2020_maxicosi_homeequipment_highchair_minla_grey_essentialgraphite_side_new 2713750110_2020_maxicosi_homeequipment_highchair_minla_grey_essentialgraphite_multipleheights_side_new 2713750110_2020_maxicosi_homeequipment_highchair_minla_grey_essentialgraphite_seamlesstray_front_new 2713750110_2020_maxicosi_homeequipment_highchair_minla_grey_essentialgraphite_removablecover_3qrtback_new 2713750110_2020_maxicosi_homeequipment_highchair_minla_grey_essentialgraphite_front_new Maxi-Cosi Minla: Features & Benefits

Minla Kinderstoel

De stoel die net zoveel verandert als zij
Vanaf de geboorte tot ca. 14 jaar
0 - 60 kg
€ 209,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Zes verschillende posities

Dankzij de verstelbare zitting is de Minla de enige eetkamerstoel die je nodig hebt tot je kleintje 14 wordt! De Minla heeft maar liefst vijf standen van zitten naar slapen voor pasgeboren baby’s en de eerste maanden, vier standen van het tafelblad voor de eerste babyhapjes en negen verschillende hoogtes voor wanneer je kind groter wordt. Een comfortabele stoel zodat je allemaal samen kunt eten en je kind deel gaat uitmaken van de familiegesprekken aan tafel.

Waterafstotende stof

Verjaardagstaart en groentehapjes komen niet altijd op de goede plek terecht. Op zulke momenten besparen de waterafstotende kwaliteitsstof en afritsbare hoes je een hoop gedoe. Je kunt de hoes gewoon afvegen of in de wasmachine stoppen voor een grote schoonmaakbeurt.

Geschikt vanaf de geboorte

Gebruik de meegeleverde zitverkleiner voor jouw pasgeboren baby. Zo kun je de Minla eetkamerstoel direct vanaf de geboorte gebruiken.

Makkelijk en compact in te vouwen en op te bergen

Extra ruimte nodig als je niet aan het eten bent? Je kunt de stoel snel en eenvoudig opbergen doordat hij compact kan worden ingeklapt.

Productomschrijving

Maak kennis met de Minla van Maxi-Cosi, een 6-in-1 hoge stoel. Je kind heeft zes verschillende manieren om te zitten tijdens 6 heel verschillende jaren. Minla is eenvoudig aan te passen zodat je kindje vanaf de eerste dag thuis tot aan hun zesde verjaardag kwalitatief kunnen genieten aan de eettafel.

Aanpasbare stoel

De Minla zit vol met mogelijkheden. Met zijn vijf liggende posities, vier dienbladposities en negen verschillende hoogtes kan je kind het gebruiken als kinderzitje, kinderstoel of een toffe stoelverhoger met dienblad. Alle opties zijn aanwezig zodat je je kind naast je aan tafel kunt hebben. Minla past zich aan je kind aan naarmate het groeit. Het is een 6-in-1 kinderstoel!

Makkelijk schoon te maken

Hoewel we niet kunnen garanderen dat er niet gemorst wordt met de verjaardagstaart of groentenpuree, kunnen we wel minder problemen garanderen bij het opruimen! Het hoogwaardige materiaal en de afritsbare hoes zijn gemakkelijk af te nemen en in de was te gooien.

Compact opvouwbaar

Je kunt Minla eenvoudig opbergen omwille van zijn compacte opvouwcapaciteit. Maar nogmaals, Minla is zo stijlvol dat je die gewoon wil laten staan als decoratie of als gesprekonderwerp

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi