Minla Kinderstoel

De stoel die net zoveel verandert als zij
0 - 14 Y
0 - 60 kg
€  209,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Vanaf de geboorte tot 14 jaar

Minla is gemaakt voor baby's, peuters en tieners. Eerst als babyzitje met gezellige inleg, dan als kinderstoel, zitverhoger en uiteindelijk als stoelkrukje aan tafel.

Eenvoudig te reinigen

Met waterafstotende stof en een afritsbare bekleding is geknoei tijdens het eten geen probleem. Doe de stoffen gewoon in de wasmachine en het tafeltje in de vaatwasser en het is weer zo goed als nieuw.

Compact in te klappen

Als je wat extra ruimte nodig hebt, kun je het tafeltje aan de achterkant van het frame hangen en de Minla snel en eenvoudig inklappen.

Eenvoudig verstelbaar

Met vijf ligstanden, negen verschillende hoogteopties, vier tafelstanden, vier beensteunen en twee voetsteunposities past de Minla zich eenvoudig aan als je kind in de loop der jaren groeit.

Productomschrijving

Minla is een volledig verstelbare kinderstoel, gemaakt om je leven te vereenvoudigen. Met vijf ligstanden en negen hoogteopties kun je de Minla gebruiken vanaf de geboorte tot 14 jaar. Eerst kun je hem gebruiken als verstelbare babystoel met zijn knusse zitverkleiner, en naarmate de maanden en jaren verstrijken, kun je hem gebruiken als kinderstoel, zitverhoger en uiteindelijk als stoelkrukje aan de gezinstafel.
Comfortfuncties
Eén ding dat bij de Minla niet verandert, is het comfort. Met zijn zachte, gewatteerde zitverkleiner liggen baby's comfortabel in het babyzitje. Naarmate je kind groeit, kan de Minla volledig worden versteld met zijn vijf ligstanden, negen hoogteaanpassingen, vier tafelopties, vier beensteunposities, zodat je kleintje altijd comfortabel aan tafel zit. En met de 5-punts veiligheidsgordel zit hij/zij ook veilig. Alle stoffen zijn zacht, premium en gemaakt van Eco Care, 100% gerecyclede stof voor jarenlang comfort.
Gebruiksgemak
De Minla is gemaakt om het leven van ouders eenvoudiger te maken. Je kunt de rugleuning moeiteloos met één hand verstellen en het tafeltje ook met één hand afnemen - perfect voor als je je kleintje op één arm draagt. Om de hoogte te verstellen schuif je de zitting eenvoudig omhoog en omlaag. De Minla is ook ontworpen om eenvoudig schoon te maken, met waterafstotende en machinewasbare stoffen en een tafeltje dat geschikt is voor de vaatwasser. En als de maaltijd voorbij is, kun je de Minla natuurlijk eenvoudig inklappen en opbergen.
Leeftijd
Door zijn flexibiliteit kan de Minla gebruikt worden vanaf de geboorte tot 14 jaar. Dat zijn heel wat jaren en laten we eerlijk zijn, ook heel veel rommel, omstoten en morsen. Van de eerste dag tot 6 maanden kan je baby heerlijk ontspannen in het verstelbare babyzitje met knusse zitverkleiner. Van 6 maanden tot 3 jaar verandert de Minla in een comfortabele kinderstoel waarin je kind kan leren zelf te eten. Hij verandert ook in een zitverhoger die met of zonder tafeltje kan worden gebruikt, tot uiteindelijk, wanneer je kleintje niet meer zo klein is, de Minla verandert in een stoelkrukje om aan de gezinstafel te zitten.
Ontwerp
Met zijn strakke ontwerp in een reeks moderne kleuren en poten met houteffect past de Minla stijlvol in elk interieur, in welke stand hij ook staat. Als hij verandert van babyzitje, kinderstoel, zitverhoger in een stoelkrukje, heb je jarenlang familieherinneringen als je samen rond de tafel zit. Als je wat extra ruimte nodig hebt, kun je hem dankzij het compacte inklapbare ontwerp eenvoudig opbergen. Alle stoffen zijn gemaakt van Eco Care, 100% gerecyclede stoffen, voor een zacht, luxe gevoel gedurende jaren.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi