Pebble 360

Uniek 360° draaibaar babyautostoeltje dat vanaf de eerste dag een maximum aan comfort, gemak en veiligheid biedt
0 - 15 M
40 - 83 cm
0 - 13 kg
€  249,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Intuïtieve FlexiSpin-rotatie met één hand

De FamilyFix 360-base heeft een slim ingebouwd rotatiesysteem, zodat het Pebble 360-autostoeltje gemakkelijk met één hand kan worden gedraaid.

ClimaFlow voor comfortabele temperatuurregeling

Speciale ClimaFlow-panelen, ademend schuim en de bekleding zorgen voor een comfortabele luchtcirculatie om te waarborgen dat je kind altijd de juiste temperatuur heeft.

Easy-in-harnas

Dankzij het Easy-in-harnas kun je je baby supersnel en probleemloos in en uit de auto tillen. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

G-CELL-technologie voor zijwaartse bescherming

Om de veiligheid van je baby te garanderen, is de Pebble 360 voor extra ingebouwde bescherming voorzien van innovatieve G-CELL-technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen.

Productomschrijving

Op zoek naar een maximum aan comfort, gemak en veilige reizen vanaf dag één? Ontdek de Maxi-Cosi Pebble 360. De Pebble 360 kan vanaf de geboorte tot circa 15 maanden worden gebruikt. Hij roteert zeer soepel en gemakkelijk op de FamilyFix 360-base (apart verkocht) en kan met slechts één hand worden omgedraaid.

INSTALLATIE

Wanneer je je kleintje in een auto zet, moet dat zachtjes en comfortabel gebeuren. Dankzij de praktische gordel van de Maxi-Cosi Pebble 360 kun je je baby snel en probleemloos erin en eruit tillen en de supercomfortabele baby-hugg-zitverkleiner houdt je kleintje te allen tijde knus op zijn/haar plaats.

De Maxi-Cosi Pebble 360 kan in combinatie met de FamilyFix 360-base (apart verkocht) als draaibaar babyautostoeltje worden gebruikt. Onze FamilyFix 360-base is uitgerust met ISOFIX-bevestigingspunten en een steunpoot voor de veiligste, gemakkelijkste en snelste manier om je autostoeltje te installeren.

De FamilyFix 360-base heeft een slim ingebouwd rotatiesysteem, zodat het Maxi-Cosi Pebble 360-autostoeltje gemakkelijk met één hand kan worden gedraaid. Op deze manier was het nog nooit zo eenvoudig om je kleintje in een autostoeltje te zetten De Pebble 360 voldoet aan de nieuwste i-Size-veiligheidsnorm (R129/03) en moet in de achterwaarts gerichte positie worden gebruikt. Volg de stappen in onze handleiding om het autostoeltje correct in je auto te installeren.

VEILIGHEID

Om de veiligheid en het comfort van je baby te garanderen, beschikt de Maxi-Cosi Pebble 360 over ClimaFlow om de temperatuur van je baby te helpen reguleren. Daarbij beschermt G-CELL-technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen je baby tegen de krachten van een zijdelingse botsing.

Dankzij het ergonomische handvat kun je je baby gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Dus vanaf de eerste dag biedt de Pebble 360 jou en je baby maximaal comfort, i-Size-veiligheid en gemak.

De Maxi-Cosi Pebble 360 maakt deel uit van het roterende autostoelsysteem van de volgende generatie, de 360 Family. Dit systeem, dat bestaat uit een roterende FamilyFix 360-base en het bijbehorende Pebble 360-autostoeltje (tot ongeveer 15 maanden) en Pearl 360-autostoeltje (tot 4 jaar), vervoert je baby vanaf de geboorte tot 4 jaar!

Onderscheidingen

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Pebble 360 met andere modellen