De perfecte zomeraccessoires voor jou en je baby

De zomer komt eraan, met hogere temperaturen en zonneschijn. Maar als gevolg van het warmere weer loopt je kleintje in de zomer ook het risico op zonnebrand, oververhitting en algeheel ongemak. Baby´s in de zomer koel en beschermd houden heeft daarom de hoogste prioriteit. Maxi-Cosi biedt uitkomst met een uitgebreid assortiment zomeraccessoires, die je kind beschermen tegen de schadelijke straling van de zon en hem of haar koel en comfortabel houden. Van zonneschermen die de tere huid beschermen tot ademende muggennetten, onze collectie waarborgt zowel het comfort van je kind als jouw gemoedsrust.

Zonnescherm

Een van de belangrijkste dingen die je ´s zomers moet doen, is je kleintje beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Hiervoor kun je het Maxi-Cosi-zonnescherm gebruiken. Het biedt een UPF-beschermingsfactor (Ultraviolet Protection Factor) van 50+, waardoor de huid 50x minder aan UV-straling wordt blootgesteld en 98% van de zonnestralen wordt tegengehouden. Dat betekent dat jij en je kleintje met plezier buiten kunnen blijven genieten en toch veilig en beschermd tegen de zon blijven.

Autostoelhoezen

Houd je kind tijdens elke reis die jullie in de zomermaanden samen maken koel, droog en comfortabel met onze Maxi-Cosi-autostoelhoezen. Het ademende biologische katoen neemt snel vocht op, wat zeer belangrijk is op warmere dagen wanneer je met de auto reist of je autostoeltje op de kinderwagen hebt bevestigd. Je kunt onze autostoelhoezen zelfs het hele jaar door gebruiken voor een extra dempingslaag en ze kunnen in de wasmachine worden gewassen op een temperatuur tot 30 °C, dus je kunt ze probleemloos schoon en fris houden.

Muggennet

Geniet van kalme en ononderbroken wandelingen met je kleintje terwijl hij of zij rustig een dutje doet onder het Maxi-Cosi-muggennet. Het beschermt tegen muggen en allerlei andere soorten vervelende insecten en voorkomt beten en irritatie. Het net blokkeert ook fel zonlicht en heeft een ademend ontwerp voor extra comfort wanneer jullie deze zomer samen op pad zijn. De universele pasvorm werkt naadloos met alle Maxi-Cosi-kinderwagens en het net is door zijn ontwerp eenvoudig op te bergen, zodat je het op elk uitstapje mee kunt nemen.

Ultracompacte reistas

De ultracompacte reistas van Maxi-Cosi is je stijlvolle en handige metgezel wanneer je met het gezin op reis bent. Als je dus van plan bent om deze zomer eropuit te gaan met het vliegtuig, de trein of de auto, dan mag de ultracompacte reistas niet ontbreken. Met de tas kun je je ultracompacte kinderwagen niet alleen eenvoudig meenemen en opbergen, maar ook beschermen tegen vuil en krassen.