Maak kennis met onze winnaars

Wij geven om de toekomst en hoe die eruit gaat zien. Onze producten bieden best-in-class comfort, de hoogste veiligheidsnormen en een uitstekend ontwerp.

Soho

Soho is de definitie van de perfecte reisgenoot. Onze met een Red Dot award bekroonde kinderwagen heeft ook een iF Design award ontvangen - en is daarmee de meest stijlvolle van allemaal! Bovendien is de Soho uitgeroepen tot testwinnaar door de Duitse organisatie Stiftung Warentest (StiWa), waardoor het de beste buggy is!

Oxford

Onze nieuwste kinderwagen, de Maxi-Cosi Oxford, is een voorbeeld van modern design. De Oxford is bekroond met de prestigieuze iF Design Award en combineert met zijn strakke lijnen en ultracomfortfuncties stijl met functionaliteit.

360 Pro Family

De revolutionaire 360 Pro Family werd ook bekroond met een iF Design award. Met de innovatieve SlideTech®-technologie is de 360 Pro Family de perfecte combinatie van veiligheid, functionaliteit en stijl.

iF Design awards

De iF Design (Die Gute Industrieform) werd opgericht in 1953 en is sindsdien een wereldwijd symbool van voortreffelijk ontwerp, met name dankzij het organiseren van de jaarlijkse iF Design Awards, een van de meest prestigieuze ontwerpprijzen ter wereld. De iF Design Awards worden wereldwijd erkend als een symbool van uitmuntend ontwerp en de organisatie verwelkomt elk jaar bijna 10.000 inzendingen uit meer dan 60 landen met als doel het identificeren, ondersteunen en promoten van goede ontwerpen.

Stiftung Warentest

De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten test organisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve resultaten.