Nesta kinderstoel
Een leven lang zitplezier
De Nesta is een stijlvolle houten stoel die topcomfort biedt vanaf de geboorte* tot volwassen leeftijd. Zijn unieke ontwerp is eenvoudig verstelbaar en zorgt ervoor dat je kind op elke leeftijd altijd comfortabel aan tafel zit. De Nesta is gemaakt om lang mee te gaan en is vervaardigd uit duurzaam beukenhout met hoogwaardige gerecyclede stoffen. Door zijn moderne, maar toch tijdloze ontwerp kan hij een leven lang worden gebruikt.

From day one…

Je baby wordt omhuld met het allerbeste comfort! Gebruik de *Nesta babykit (apart verkrijgbaar) om een volledig vlak liggende stand te creëren, zodat je baby vanaf de geboorte aan tafel kan plaatsnemen. Na ca. 4 maanden of wanneer je kleintje zijn hoofdje beter rechtop kan houden, kun je de babykit in een comfortabele zithouding gebruiken voor als je begint met het geven van ander voedsel. De babykit wordt geleverd met een veiligheidsgordel en is net als de baby- en peuterkit gemaakt van zachte, 100% gerecyclede stoffen.

Past in elk interieur!

Het frame van de Nesta is vervaardigd uit duurzaam beukenhout van hoge kwaliteit en ontworpen met een minimum aan plastic. Dit Nederlandse ontwerp is nu al een geboren klassieker! Met zijn strakke, moderne ontwerp past de Nesta in elk interieur. Of je de Nesta nu aan de keukentafel, in de woonkamer, in een speelkamer, aan een bureau of in de slaapkamer van je kind zet, het tijdloze houten ontwerp van de Nesta raakt nooit uit de mode.

Als ze groeien..

De Nesta is ontworpen voor eenvoudig dagelijks gebruik in elke fase van zijn levenscyclus. De Nesta is snel en eenvoudig in elkaar te zetten en kan vanuit zijn volledig vlakke babymodus eenvoudig worden veranderd in een peuterkinderstoel en vervolgens in een stoel voor volwassenen. Als je kleintje 6 maanden is, kun je de Nesta baby- en peuterkit (apart verkrijgbaar) gebruiken om je kleintje comfortabel op zijn plaats te houden terwijl hij leert om met het gezin rond de tafel te zitten en te eten. De kit bevat een eenvoudig te reinigen, waterafstotende, in de machine wasbare zitverkleiner die is gemaakt van 100% gerecyclede stoffen. Evenals een tafeltje, T-beugel en een voetverlengstuk voor meer stabiliteit. 

cream
Wat andere ouders vinden
5
Fijne hoge stoel voor ieder kind.
Mylittlehappiness
15 april 2023
5
Prachtige stoel, voor zeer lange tijd bruikbaar en een modern design.
S. Rijsenbrij
25 januari 2023
5
Deze kinderstoel bevalt boven verwachting goed. Heel fijn dat mijn baby vanaf geboorte al bij ons aan tafel kan zitten.
Mnon
8 november 2022
Laten we eens kijken naar Nesta
Niet waar