Waarom je nooit een kindje zonder toezicht in de auto moet achterlaten

Ontdek hoe e-Safety autostoeltjes slim maakt en dus nog veiliger
Bekijk video

Je wilt natuurlijk nooit dat het gebeurt...

...maar er zijn altijd weer ouders die het overkomt. Als je je kindje in de auto achterlaat, zou dit zeer ernstige gevolgen kunnen hebben. Bij Maxi-Cosi raden wij ouders aan hun kindje nooit achter te laten in de auto, zelfs niet voor een paar minuten. En om ze altijd veilig te houden, introduceren we nu het slimme Maxi-Cosi e-Safety-kussen. 

Wist je dat...

  • ...de lichaamstemperatuur van je kindje sneller stijgt dan die van jezelf? De temperatuur in een auto stijgt enorm snel, vooral tijdens de eerste 10 minuten. De temperatuur kan in zo'n korte tijd met gemiddeld 50% stijgen. De temperatuur in de auto verdubbelt bijna in de eerste 30 minuten!  
  • ...de lichaamstemperatuur van je kindje sneller stijgt dan die van jezelf? Kinderen ervaren een temperatuurstijging veel sneller dan volwassenen. Als je daarom je kindje slechts enkele minuten in de auto achterlaat, kan dit al ernstige gevolgen hebben. 
  • ...wij bij Maxi-Cosi een slim kussen hebben ontworpen dat ouders helpt te voorkomen dat een kind zonder toezicht wordt achterlaten? Bij Maxi-Cosi hechten wij grote waarde aan de veiligheid van je kindje in de auto. Onze Maxi-Cosi e-Safety is een slim kussen dat in het autostoeltje wordt geplaatst en ouders eraan herinnert dat zij een kind in de auto hebben. Extra comfort voor je kindje en extra gemoedsrust voor jezelf. 
Wij laten zien hoe e-Safety werkt!