1514057110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_shapeofyoucarrycot_black_essentialblack_3qrtleft
1514057110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_shapeofyoucarrycot_black_essentialblack_3qrtleft 1236672110_2020_maxicosi_stroller_superurban_lilasp_black_essentialblack_shapeofyoutravelcarrycot_side 1378672110_2020_maxicosi_stroller_urban_lilacp_black_essentialblack_shapeofyoutravelcarrycot_3qrt Maxi-Cosi | Lila Strollers

Shape of You

De comfortabele oplossing voor pasgeboren kindjes die meereizen in de Lila CP of Lila SP
Vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden
0 - 9 kg
€  89,00 Adviesprijs €  99,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Voorgevormde uitsparing

Comfort staat centraal bij de Lila ShapeOfYou reiswieg. De voorgevormde uitsparing voorkomt platte achterhoofdjes en met het extra kussen creëer je een ergonomische houding voor baby's tot drie maanden.

Lichtgewicht

Ouders kunnen de Lila ShapeOfYou reiswieg zonder pijnklachten tillen, want deze lichtgewicht wieg weegt slechts 3,2 kg.

Compact opvouwbaar

Verwijder het stoelframe, zonnescherm en matras en vouw de bekleding op als je baby te groot is geworden voor de reiswieg. De Lila ShapeOfYou reiswieg kan op die manier compact worden opgevouwen en gemakkelijk worden opgeborgen.

Duurzaam

Hergebruik is beter dan productie. De Lila ShapeOfYou reiswieg maakt gebruik van het stoelframe, zonnescherm en matras van de Lila CP of Lila SP en is een bijzonder duurzame keuze.

Productomschrijving

Jij zoekt het beste comfort voor je kleine. En wij ook! Daarom hebben we de Lila ShapeOfYou reiswieg ontwikkeld. Je kunt de reiswieg gebruiken om je Lila CP of Lila SP om te toveren in een oplossing voor pasgeboren kindjes. Voor optimaal comfort vanaf de eerste dag.

De reiswieg heeft een voorgevormde uitsparing om platte achterhoofdjes te voorkomen en een verwijderbaar kussen dat zorgt voor een ergonomische houding bij pasgeboren baby's tot drie maanden oud. Ouders kunnen eindeloze wandelingen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over de houding of het comfort van hun baby. Comfort is niet alleen belangrijk voor pasgeboren kindjes, maar ook voor hun ouders. De Lila ShapeOfYou reiswieg weegt slechts 3,2 kg en is een echte lichtgewicht.

Hergebruik is beter dan productie. De Lila ShapeOfYou reiswieg maakt gebruik van het stoelframe, zonnescherm en matras van de Lila CP of Lila SP en is een bijzonder duurzame keuze. De geïntegreerde nap keeper is daardoor altijd te gebruiken. Je kindje kan comfortabel dromen zonder te worden gewekt door de felle zon of vervelende insecten.

Kindjes die oud genoeg zijn om te zitten, willen tijdens elke wandeling genieten van al het moois om hen heen. Dit betekent dat het tijd is om het stoeltje weer op de Lila CP of Lila SP te bevestigen. Verwijder het matras, het zonnescherm, het frame en de duwstang van de reiswieg en bevestig alles weer aan het stoeltje. Vouw de rest van de bekleding op en berg veilig op voor andere baby's. De Lila ShapeOfYou reiswieg is compatibel met de Lila SP en Lila CP.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi