Zelia²

Alles wat je nodig hebt in één
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
0 - 22 kg
€  319,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Lichtgewicht

In de stad kan een kinderwagen lastig zijn. De Maxi-Cosi-kinderwagen weegt maar tien kilo, rijdt en stuurt makkelijk en kan makkelijk worden gedragen.

Grote boodschappenmand

In de grote, toegankelijke boodschappenmand van de Zelia² passen al je aankopen, en in een afzonderlijk vakje kun je je eigendommen veilig opbergen.

Flexibel reissysteem

Waar je ook heengaat: je kunt Zelia² meenemen. Dankzij het flexibele reissysteem kun je elk Maxi-Cosi-babyautostoeltje in maar twee klikken toevoegen.

Productomschrijving

Als je een ouder wordt, verandert echt alles. Als je kindje groeit, wil je niet steeds nieuwe producten moeten kopen. Zou het niet handig zijn als je één kinderwagen vanaf dag één tot en met vier jaar oud zou kunnen gebruiken? Maak kennis met Maxi-Cosi Zelia², de 2-in-1-kinderwagen.

2-in-1-kinderwagen

Dankzij de geïntegreerde reiswieg biedt onze Maxi-Cosi Zelia²-kinderwagen het beste van twee werelden. Als je kindje oud genoeg is om zelf rechtop te zitten, kun je de reiswieg transformeren in een brede en comfortabele zitting voor een kinderwagen. Maxi-Cosi Zelia² is geschikt voor kinderen tot vier jaar.

Comfort

Bij Maxi-Cosi heeft het comfort van je kindje de hoogste prioriteit. Daarom doen we als fabrikant geen concessies aan de veiligheid of het comfort. Gebruik onze Zelia²-kinderwagen vanaf de geboorte door de zitting in een reiswieg te transformeren of door eenvoudig een van onze compatibele Maxi-Cosi-babyautostoeltjes op het frame van de kinderwagen te klikken.

Alles wat je nodig hebt in één

Maxi-Cosi Zelia² kan elk stadsavontuur aan, met veel gemak en comfort. Met de Maxi-Cosi-kinderwagen kun je eenvoudig door drukke winkelstraten en nauwe steegjes manoeuvreren, zodat geen enkel avontuur in de stad voor problemen zorgt.

En als je nog niet thuis bent als het tijd is voor een slaapje en je kind al onderweg is naar dromenland, kun je eenvoudig de zitting in de ligstand zetten zonder hem wakker te maken. Zo heb je meer tijd voor je boodschappen of om dat ene paar schoenen in de uitverkoop te kopen. Bovendien past dat allemaal in de grote boodschappenmand van de Zelia². De mand heeft een afzonderlijk vakje voor je portemonnee en telefoon, zodat ze altijd binnen handbereik zijn maar toch veilig zijn opgeborgen.

Compatibele producten