Maxi-Cosi geautoriseerde dealers

De complete collectie, het beste advies én perfecte service

Onze producten vind je bij webshops en babyspeciaalzaken door heel Nederland. Dat is fijn, want daardoor is er altijd een informatie punt dichtbij. Nou werken we alleen samen met partners waar we een goed gevoel bij hebben, maar sommige doen er echt alles aan om je de volledige Maxi-Cosi ervaring te bieden.

Deze partners krijgen van ons het ‘Authorised Dealer’ logo. Als je dat logo ziet, weet je: dit is een echt Maxi-Cosi expert. Hier profiteer je van talloze extra’s en voordelen, we zetten ze graag voor je op een rij!

Informatie & Inspiratie

De dealer biedt je up-to-date informatie over Maxi-Cosi en al onze producten, zowel online als in de winkel.

Deskundig advies

De dealer heeft speciaal getrainde winkelmedewerkers die je persoonlijk adviseren over de aanschaf en het gebruik van onze producten.

Volledige collectie

De dealer beschikt over ons volledige productassortiment. Hier kun je de complete Maxi-Cosi collectie bekijken en uitproberen.

Perfecte service

De dealer werkt in het verlengde van Maxi-Cosi en staat garant voor perfecte service, reparatie, vervanging of wat dan ook; zodat je snel weer op pad bent met je Maxi-Cosi.

Waar vind je een Authorized Dealer?

Op zoek naar een geautoriseerde dealer? Kijk dan snel op de vind een winkel pagina.

Een vraag over een van onze dealers? Neem contact op via ons contactformulier, bel 0800 – 22 22 34 27 of stel je vraag via de Maxi-Cosi Facebook pagina!