Connected babykamer

Connected Home is een stijlvolle lijn van slimme baby- en kinderkamerproducten met sensoren die via één eenvoudig te gebruiken Maxi-Cosi Connected Home-app met elkaar in verbinding staan. Slimme babyproducten die zijn ontworpen om over je baby te waken, te troosten en te kalmeren en jou gemoedsrust te geven.

Filters
Filters

Maxi-Cosi Connected Babykamer

Met strak, modern en vol met geavanceerde geautomatiseerde routines en gepersonaliseerde functies zal ons assortiment geruststellende slimme kinderkamerproducten al snel aanvoelen als een deel van jouw gezin. Streamen is veilig, want de gegevens zijn volledig versleuteld zodat de momenten met je gezin binnen de Maxi-Cosi Connected Home-app privé blijven.

Je kunt je ontspannen in de wetenschap dat je een melding krijgt bij beweging, geluid, veranderingen in temperatuur of vochtigheid, of dat je een selectie van rustgevende geluiden kunt programmeren om aan te zetten, allemaal via de Maxi-Cosi Connected Home-app. De reeks Connected Home-producten bevatten alles wat je voor een slimme kinderkamer moet hebben; van een slimme babyfoon tot een luchtbevochtiger en meerdere nachtlampjes voor baby's.

Gebruik de Maxi-Cosi Connected Home-app om de kamer voor het slapengaan gereed te maken met de luchtbevochtiger voor baby's of creëer een gepersonaliseerde omgeving met je favoriete gekleurde lichten en slaapliedjes. Stel je slimme kinderkamerproducten in op automatische timers of routines of schakel ze met slechts een druk op een knop handmatig in. Met de slimme babyfoons kun je je kleintje in de gaten houden en zelfs je baby kalmeren als er een beweging of geluid wordt gedetecteerd. 

 

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.