Kinderstoelen

Gezinnen zitten iedere dag samen aan tafel en kleintjes kunnen daar onderdeel van zijn! Met een Maxi-Cosi kinderstoel kunnen ze dat doen vanaf het moment dat ze er zijn. En wanneer je kleintjes niet zo klein meer zijn, groeien onze kinderstoel vanaf geboorte met ze mee. Bovendien zijn ze een stijlvolle aanvulling op je interieur.

Meest gebruikte filters
Filters
  1.  
  2.  
  3.  
    • 24 maanden garantie

    • Gratis retourzendingen

  4.  
  5.  
  6.  

Maxi-Cosi Kinderstoelen

Maaltijden zijn de belangrijkste momenten samen met je gezin en je baby kan hier ook onderdeel van zijn, ofwel tegelijkertijd etende met jullie of gewoon om gezellig aan tafel te zitten, vanaf de eerste dag! Etenstijd is een moment voor alle gezinnen om van elkaars gezelschap te genieten en samen te eten. Baby's en peuters vinden het heerlijk om deel van het gezin uit te maken als jullie samen aan tafel zitten. Ze kijken toe en kopiëren je gedrag tijdens het eten. En dat kan het voor hen veel eenvoudiger maken om nieuwe vaardigheden te leren.

Een kinderstoel vanaf geboorte maakt gebruik van een extra zitverkleiner die eruit kan worden gehaald wanneer je kleintje niet zo klein meer is. Onze meegroei kinderstoelen zijn aanpasbaar op basis van de leeftijd of grootte van je kindje, dus je kunt deze momenten delen tot aan 6 jaar of 30 kg met onze Maxi-Cosi Minla.

Alle ouders weten dat wanneer kinderen voor de eerste vast voedsel eten, dat dat niet altijd zonder knoeien gebeurd! Onze Maxi-Cosi kinderstoelen zijn gemaakt van eenvoudig schoon te maken materialen om er zeker van te zijn dat je je kostbare tijd niet verspilt met schoonmaken. Je kunt de hoes namelijk wassen in de wasmachine wanneer er echt stevig is geknoeid! De strakke lijnen van de Maxi-Cosi Nesta en het naadloze ontwerp zorgen ervoor dat kruimels en voedselresten niet in spleten en kieren blijven zitten, zodat hij supereenvoudig is schoon te maken. 

Ondanks dat je een baby hebt, hoef je geen concessies te doen aan hoe je interieur eruitziet. Onze baby kinderstoelen passen perfect bij de rest van je interieur en tafelmeubels, omdat ze stijlvol en modern zijn. Ze zijn aanpasbaar qua vorm zodat je je kinderstoel vanaf geboorte gemakkelijk kunt omtoveren naar eentje voor peuters of kinderen tot 5 of 6 jaar oud met onze Maxi Cosa Moa of de Maxi-Cosi Minla, of zelfs tot 99 jaar oud met onze Maxi Cosa Nesta. Op deze manier kunnen jullie allemaal samen eten en voordat je het weet worden ze onderdeel van de gezinspraatjes aan tafel!

Meer weten? Lees dan ons artikel over het kiezen van de juiste kinderstoel.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.