Moa 8-in-1 kinderstoel

Award image
Veel meer dan een kinderstoel
6 M - 5 Y
0 - 20 kg
€  199,99 Adviesprijs €  199,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

8 verschillende mogelijkheden

De MOA is een 8-in-1, multifunctionele kinderstoel. Aan te passen van een kinderstoel, naar een lage kruk, zitverhoger, peuterkruk en vervolgens een handig bureau met stoeltje.

Stijlvol ontwerp dat lang meegaat

Met zijn strakke eigentijdse lijnen & minimalistische vormgeving ziet de nieuwe MOA er superstrak uit, in welke stand hij ook staat. Een stijl die van 6 maanden tot 5 jaar meegaat.

Eenvoudig schoon te vegen

Maak je geen zorgen! Dankzij Moa's waterafstotende, machinewasbare zitverkleiner, vaatwasmachinebestendig inzettafeltje en eenvoudig schoon te vegen zitje, is hij gemakkelijk schoon te houden.

Gemakkelijk te installeren en aan te passen

De unieke en innovatieve modulaire opbouw van de MOA betekent dat hij supergemakkelijk te installeren en aan te passen is. Je hebt geen schroeven of een ingenieursdiploma nodig.

Productomschrijving

In gezinnen met jonge kinderen telt elke centimeter. We hebben een stijlvolle 8-in-1, multifunctionele kinderstoel, ontworpen voor de eerste 5 jaar van je kind. Naarmate ze zich ontwikkelen, past de Maxi-Cosi MOA zich aan en transformeert van kinderstoel tot zitverhoger, peuterkruk en vervolgens een handig bureau met stoeltje. De perfecte plek voor je kind om te eten, te ontdekken en te groeien.

Comfort

De modulaire opbouw van de Maxi-Cosi MOA betekent dat je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan de volgende ontwikkelingsfase van je baby. De gemakkelijk verstelbare voetensteun en gordel zorgen voor het comfort van je baby. MOA vindt zichzelf gedurende vijf jaar steeds opnieuw uit en groeit zo met je kind mee.

Gebruiksgemak

De MOA is op unieke wijze op 8 verschillende manieren te veranderen, dus in plaats van 8 aparte ruimteverslindende producten te moeten kopen, heb je maar één kinderstoel nodig. Alle mama's en papa's weten dat etenstijd een rommelige aangelegenheid is. Maar dankzij zijn waterafstotende, machinewasbare zitverkleiner, vaatwasmachinebestendig inzettafeltje en wasbare gordel is de MOA supersnel en gemakkelijk brandschoon te houden.

De unieke en innovatieve modulaire opbouw van de Maxi-Cosi MOA betekent dat hij supergemakkelijk te installeren en aan te passen is. De antislip rubber voetjes zorgen ervoor dat de MOA op zijn plaats blijft en je kind zich veilig kan bewegen. Door het lichte ontwerp is hij gemakkelijk te verplaatsen.

Leeftijdsgroep

Deze multifunctionele kinderstoel is te gebruiken vanaf 6 maanden tot 5 jaar. Naarmate je kind groeit en zich ontwikkelt, past de MOA zich met je kind aan. Als kinderstoel en zitverhoger biedt de MOA plaats aan je kleintje vanaf 6 maanden tot ongeveer 3 jaar (max. 15 kg). Als je hem gebruikt als kruk of laag stoeltje met bureau kan je kind de MOA gebruiken vanaf 3 tot wel 5 jaar.

Ontwerp

Als ouders heb je meubels nodig die zijn ontworpen voor je groeiende gezin, zonder dat je aan stijl hoeft in te boeten. Met zijn eigentijdse lijnen, minimalistische vormgeving en elegante kleurschakeringen ziet de MOA er superstrak uit, in welke configuratie dan ook. Hij heeft geen moeilijk te bereiken plekjes waar voedsel in kan blijven steken en met zijn luxueuze afwerkingen en hoogwaardige stoffen is de MOA een sieraad waarmee je zult willen pronken in plaats van hem te verstoppen.

Onderscheidingen

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi